31v nainen tuli kuvallaan julkisuuteen ja esitteli vammansa: Nettideitti raiskasi!

Kat Berry -niminen 31-vuotias australialaisnainen on tehnyt rohkean teon ja tullut kasvoillaan kertomaan julkisuuteen raiskatuksi tulemisestaan. Hän esittelee vammansa Daily Mail Australiassa ja Metro-lehdessä Britanniassa.

Berry oli tavannut miehen Plenty of Fish -sovelluksen kautta. He juttelivat aikansa ja tapasivat lopulta livenä Victoriassa sijaitsevassa pubissa. Sieltä he menivät Berryn kotiin juttelemaan.

-Ei ollut mitään seksuaalista. Tulimme tosi hyvin toimeen, kavereina. Katselimme YouTube-videoita ja juttelimme viisi tuntia, nainen kertoo.

He myös nauttivat alkoholia. Kello kahden aikaan yöllä Berry tahtoi mennä nukkumaan, jolloin mies ei lähtenytkään pois vaan hyökkäsi kimpppuun.

-Mies tarttui minua rajusti rinnasta takaapäin. Sitten muistankin vain pieniä hetkiä, Berry kertaa.

Berry oli häpeissään, koska toi miehen kotiinsa, ja hän tekikin ilmoituksen vasta myöhään seuraavana päivänä. Paljastui että mies oli antanut feikkinimen ja -numeron. DNA:takaan ei saatu, koska hän käytti kondomia.

Raiskaaja löydettiin muutamien kuukausien kuluttua, ja häntä syytettiin kahden muun naisen raiskauksesta. Berry haluaa jakaa kuvat vammoistaan varoituksen sanana muille.

-Ei hän todellakaan ollut sen tyyppinen ihminen että raiskaisi. Hän oli todella mukavanoloinen.

 

Katso kuvat vammoista

 

Aiheet: