60v suomalaismies ei enää koskaan uskonut kykenevänsä – mutta nyt!

Suomalainen Facebookin käyttäjä on kertonut onnelliseen loppuun päättyvän tarinan julkisessa päivityksessään. Hän on joutunut käyttämään psyykelääkkeitä seksuaalisuutensa kustannuksella.

Moni tietää että psyykelääkkeet voivat vaikuttaa seksuaalisuuteen. Nyt muuan suomalainen on avautunut aiheesta. Näin hän facettaa julkisessa kirjoituksessaan:

-Minäpä kerron nyt tässä lääkehistoriaani seksuaalisessa mielessä: 80-90-lukujen vaihteessa pääsin mielisairaalaan, vietin siellä vuoden yhtä aikaa. Ensin lääkittiin haloperiinilla, se aiheutti viikkoja kestäneen kestoseisokin. Vaihdettiin orsaniiliin, minusta tuli impotentti, hän kertoo.

Kaikenlaisia lääkecoctaileja on syötetty. Erektio on joskus tullut, orgasmia ei.

-Olin täysin hedelmätön ja kyvytön, mies summaa.

Lopulta, tänä päivänä, on tasapaino löytynyt.

-Viime vuoden syyskuun lopussa sain ensimmäiset kunnon orgamit 90-luvun lopun jälkeen, siemensyöksyn kanssa. Ajatelkaa sydämellä tilannettani: Olin jo hyväksynyt ajatuksen etten koskaan voi enää nauttia seksistä, hän iloitsee.

Mies toteaa, että monet psyykelääkkeet ovat todellisia seksintappajia.

-Välttämättä kaikki eivät tätä ymmärrä, mutta myönnän, tiukassa tilanteessa muuta vaihtoehtoa ei ole. Tällä hetkellä olen 60-vuotias, pystyn seksiin, josta en uskonut koskaan saavani enää nauttia.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut