Ainutlaatuisen estottomat seksifestivaalit Suomessa kesäkuussa – yleisö saa harrastaa seksiä niin paljon kuin haluaa

Wonderlust-festivaalit järjestetään Suomessa Helsingin Suvilahdessa 3.-5. kesäkuuta.

Wonderlust-festivaalit ovat ainutlaatuinen tapahtuma Pohjois-Euroopassa. Festivaalien kotisivuilla kerrotaan, miten festivaaleille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat seksualisuudeltaan avoimia, on kyseinen yksilö sitten homo, hetero, bi tai mitä tahansa mistä tahansa seksuaalisuuden ja yksilöllisyyden kirjon keskeltä, sivusta tai äärilaidasta.

Festivaaleilla järjestetään esimerkiksi erityisiä workshopeja, joissa tutustutaan omaan ja toisen kehoon esimerkiksi dominoinnin keinoin. Kinky Kung Fu -kurssilla harjoitetaan sivullisen silmään rankkaakin sadomasokismia, joka oikein harrastettuna on kuitenkin puhdistava kokemus. Girls with Cocks or Boys Get Fucked in the Ass – In the Realms of the Unreal -workshopissa taas leikitellään sukupuoliroolien kustannuksella, ja nimi kertonee kaiken.

Wonderlust-juhlat järjestetään niin ennen festivaaleja kuin festivaalien aikanakin. Juhla-alueilta löytyy niin gloryhole-reikiä, avoimia, seikkailuun kutsuvia huoneita kuin pornoelokuvaesityksiäkin, joiden näytösten aikana saa luonnollisesti sekstailla tuttujen ja tuntemattomien kanssa nin paljon kuin sielu sietää – kuten festivaaleilla voi tehdä muutenkin, kunhan vain muistaa kunnioittaa seksikumppaniaan.

Festivaaleilla jaetaan sisääntulijoille kondomeja, mutta niitä ei riitä kaikille – otathan omat kondomisi mukaan!

Mikäli tämä kaikki kuulostaa sinusta jotekin rajulta, niin kannattaa lukea täältä Wonderlust FAQ -kysymyspalsta, josta löytyy vastauksia esimerkiksi siihen, onko juhliin turvallista tulla (on), voiko paikalle tulla suoraan töistä ja vaihtaa ylleen paljastavammat juhlavaatteet paikalla (kyllä) ja moniin muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Festivaalilippu maksaa 140 euroa, ja festivaalien kotisivuille pääset tästä. Festivalien Facebook-sivuille taas pääset tästä.

Muistakaa: seksi on iloinen asia!

Aiheet: