Äiti usutti tyttärensä hankkimaan sugar daddyn, tässä sairas syy!

Äiti halusi, ettei omena putoa kauas puusta.

10.04.2019

Brittiläisen ITV-televisiokanavan The Kyle Files -ohjelmassa vieraili äiti ja tytär, joiden ”yhteistyökuvio” on saanut nettikansan karvat pystyyn ympäri maailmaa. Nainen usutti 18-vuotiaan tyttärensä strippaamaan ja hankkimaan viisikymppisen sugar daddyn, jotta tämä pystyisi rahoittamaan erilaisia kauneusleikkauksia. Eikä pelkästään tytön omia, vaan myös äidin.

Yhteensä kaksikko on käyttänyt operaatioihin noin 70 000 euroa. Tytär on nykyään 23-vuotias ja hän on viimein havahtunut siihen tosiasiaan, että kuvio ei ole ihan terveemmästä päästä.

Kaksikko on aiemminkin esiintynyt tv-ohjelmassa. Vielä muutama vuosi sitten tytär hehkutti hänen ja 18 vuotta vanhemman äitinsä yhteistä elämäntyyliä. Äiti puolestaan oli erittäin ylpeä siitä, että tyttö oli ilmoittanut jo 11-vuotiaana haluavansa muun muassa silikonirinnat. Tyttären esikuva oli povipommi Katie Price.

Yllä olevasta kuvasta on nähtävissä, millaisiin operaatioihin äiti oli ehtinyt 18-vuotiaan tyttärensä kannustaa. Tekstin alla on puolestaan pätkä tuoreesta ohjelmasta.

Lisää luettavaa