Aleksi Valavuori lohkaisi melkoisen mauttomasti Rimi Riutasta – mitä teki Rimi Riutta?

Nyt voi olla mielenkiintoiset tulilla.

19.08.2023

Aleksi Valavuori tunnetaan suorasta suustaan.

Pari päivää sitten hän lohkaisi jälleen Twitterissä. Hän viittasi mitä ilmeisemmin Suomen ensimmäiseen trans-taustaiseen Miss Suomi -finalistiin, Rimi Riuttaan.

– En usko, että aivan kaikki tämän vuoden Miss Suomi -finalistit heräävät jääkiekkoilijan vierestä, Aleksi tykitti.

Rimi otti palautteen aika rauhallisesti.

– Olen ihmisenä erittäin empaattinen, ja yritän aina ymmärtää, että jos niissä kommenteissa olisi jonkinlainen tarkoitus. Mutta välillä on sellaisia kommentteja, joissa ei ole mitään järkeä. Sellaiset todella henkilökohtaiset, negatiivisävytteiset ja ilkeät kommentit. Sellaisia en oikeastaan ymmärrä, hän lausui Seiskassa.

Nyt seuraakin sitten kova yllätys. Aleksi Valavuoren talk show palaa tauolta huomenna sunnuntaina. Yksi shown vieraista on Rimi Riutta!

-Valavuori LIVE -paluujakson vieraat: Robert Helenius, Petri Kontiola, Miss Suomi -finalistit Rimi Riutta & Maisa Alatalo, Atlantin keskellä soutava Jari Saarnio ja Oulusta Helsinkiin juokseva Pekka Welling. Co-hostina koko kesän ahkerasti kuntoillut Kalle Palander. Sunnuntaina klo 21. Jos ette tiedä mistä tulee, kysykää! Huomenna ajetaan taas varsaa ja kovaa! mies mainostaa Instassa.

No Twitch-striimauspalvelussa tietenkin.

Lisää luettavaa