Ällöä! Suomalaismiehen suussa narskahti – tämä hyppäsi lautaselle, kuva!

Väliin ruokavalmisteisiin pujahtaa jotain asiaankuulumatonta. Nyt Comon toimittaja sai omakohtaisesti kokea asian.

14.02.2020

Lihapataan tuli kumottua kahdenlaisia eri pakastevihanneksia, joiden mukana lautaselle päätyi ”paksuhko” puutikku. Kuvasta näkyy, ettei se ole aivan tulitikun kokoinen, mutta paljon paksumpi se on.

Mitään muuta reittiä kuin pakastevihannesten mukana tikku ei ole voinut ruokaan päätyä.

Ongelma on se, että toimittaja käytti kahden eri valmistajan tuotteita samanaikaisesti. Siksi asiasta ei kannata reklamoida.

Muutoin kannattaa aina ottaa yhteyttä valmistajaan! Vähintä mitä voit pyytää on selvitys siitä miten tuotteeseen on joutunut vierasesine.

Varaudu lähettämään vierasesine, avattu pakkaus ja tieto myyntipaikasta valmistajalle. Yleensä saat vaivanpalkaksi jotain. Älä kuitenkaan odota hulluja. Nähtävästi saat valmistajan lahjakortin, jolla voi olla arvoa esimerkiksi 2-3 kertaa ostamasi tuotteen verran. Vihannespakkauksesta voit siis saada ehkä kympin lahjakortin. Joku voi olla reilukin. Saatat saada vaikka lahjapakkauksen, jossa on kymppien edestä tavaraa.

Jos hampaasi tai paikkasi lohkeaa, sitten puhutaan jo eri asiasta. Tällöinkään ei voi saada korvausta muusta kuin välittömästä vahingosta. Hammaslääkäri arvioi tilanteen ja tuotteen valmistaja korvaa hoitokuluja kuitteja vastaan. Se että jouduit käymään hammaslääkärissä ja sinulla meni aikaa, ei yleensä anna aihetta lisäkorvaukseen. Matkakuluista voi aina yrittää pyytää jotain. Katso tähän tapaukseen liittyvä kuva alta:

Lisää luettavaa