Ällöäkin ällömpää vai suorastaan nerokasta – taiteilija hämmentää

Nää on vaan nähtävä.

09.11.2017

Saksalaistaiteilija Oliver Lattan videopätkät ovat lähteneet viime päivinä leviämään somessa. Teosten jujuna on se, että animaatiotekniikan avulla on toteutettu erilaisia ihmishahmoja tai kehonosia.

Latta kertoo, että videoilla ei sinänsä ole sen suurempaa yhtenäistä merkitystä. Hän on halunnut tuoda esiin arkipäiväisiä tilanteita uudessa valossa. Suomeksi ja karusti sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi hiustenkuivaajan käyttäminen saa henkilön kasvot valumaan pitkin peiliä.

Lattan, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Extraweg, luomukset ovat saaneet somekansan kommentoimaan innokkaasti. Toiset ihastelevat miehen kekseliäisyyttä ja taitoja. Jotkut puolestaan pitävät murskaantuvia silmiä ja venuvia ihmishahmoja pelkästään ällöttävinä.

No, päätä itse.

DAILY ROUTINE. #daily #routine #ready #hair #prepare #mirror #live #human #weekend #beauty #makeup #cg #cgi #designer #houdini #animation #instaart #creative #3d #digitalart #cgi #designspiration #instagramjapan #DigArtShare #mdcommunity #mgcollective #graficdesigncentral #communityfirst #thecolorshift @hypebeast @taxcollection @love.watts @designboom @instagramjapan @visual.fodder @graphicroozane

Henkilön ▪️Oliver Latta ▪️ (@extraweg) jakama julkaisu

 

Lisää luettavaa