Anna Puu naukkaili giniä ja suri muusikkojensa tulonmenetyksiä

AOP Marko Tuominiemi
AOP

Korona vei.

Anna Puu joutui peruuttamaan – tai oikeammin siirtämään – näillä näppäimillä alkavaksi määrätyn kiertueensa.

Nyt hän on haikeana nappaillut giniä. Somepäivityksensä mukaan.

-Jos kerran ginillä on aikoinaan yritetty pitää malariaa loitolla, niin toimiikohan se myös koronaan…? hän kysyy yrittäen pitää huumoria yllä.

-Kiertueen oli määrä alkaa tänään, mutta toisin kävi. Kaikilla keikkailevilla kollegoilla, muusikoilla, ääni- ja valoteknikoilla, tapahtumajärjestäjillä ja vaikka kellä hävisi kaikki kalenterimerkinnät (ja tulot) ainakin kesään asti.

-On pakollinen pysähtymisen hetki. Luonto muistuttaa meitä siitä kuinka haavoittuvaisia ja pieniä me ollaan. Yhtä pieniä kuin nämä karpalot tässä lasissa, jotka kohta syön, Anna kertoo.

View this post on Instagram

Jos kerran ginillä on aikoinaan yritetty pitää malariaa loitolla, niin toimiikohan se myös koronaan…? Yritän tässä pitää huumoria yllä. Kiertueen oli määrä alkaa tänään, mutta toisin kävi. Kaikilla keikkailevilla kollegoilla, muusikoilla, ääni- ja valoteknikoilla, tapahtumajärjestäjillä ja vaikka kellä hävisi kaikki kalenterimerkinnät (ja tulot) ainakin kesään asti. On pakollinen pysähtymisen hetki. Luonto muistuttaa meitä siitä kuinka haavoittuvaisia ja pieniä me ollaan. Yhtä pieniä kuin nämä karpalot tässä lasissa, jotka kohta syön. #thinkingoutloud #koronapäivitys #keepingupthehumour Ja hei kiitos kaikille ihanista ja tsemppaavista viesteistä ❤️ Ollaan fyysisesti erillään mut pysytään henkisesti yhdessä!

A post shared by Anna Puu (@annapuuofficial) on

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut