Annin kirjoitus Facebookissa hämmentää: ”Otimme pimppikännit laittamalla tamponiin vodkaa”

Länsi-Suomesta kotoisin oleva Anni-niminen nainen on herättänyt uuden vuoden päivityksellään ansaittua huomiota. Anni kirjoittaa hieman rumasti, mutta näin hän kirjoittaa:

-Uusi vuosi ja uudet kuljeet. Eilen eka pillukännit.

Kaverit kyselevät Annilta, mitä tämä tarkoittaa paljon puhuvalla termillä, jolloin Anni kertoo uittavansa tamponia vodkassa ja asettavansa sen sitten käyttötarkoitukseensa.

-Kuultiin että alkoholi imeytyy sieltä suoraan verenkiertoon eikä tuu krapulaa, Anni täsmentää.

-Känniin me kyl tultiin, mutta kerron pari faktaa tästä hommasta, ettei kaikkien tartte kokeilla.

Ja sitten Anni valaisee:

-Ihan ensiks todettiin (siis minä ja Sara), et niit tamponeja ei voi kauheesti siellä vodkassa uittaa, koska ne paisuu patongin kokoisiks ja sit koko hommasta ei tuu hevon vittua. Toiseks: SE SATTUU! Mieletön kirvely alkaa heti, ja meijän oli pakko vetää muutamat tequila shotit (suun kautta) ihan vaan että kestää sen kivun.

Neitokainen jatkaa vielä, ettei kokemus ollut hyvä.

-Krapulaki tai mikä v.u tämä ikinä sit onkaan on ihan hirvee. En suosittele.

Kirjoituksesta kertoo Feissarimokat-sivusto. Valitettavasti Annin tarina niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin ei ole tuulesta temmattu. Vuonna 2011 Saksan poliisi huomasi nuorten keskuudessa ilmiön, jota kutsuttiin tamponikänneiksi. Terveysviranomaiset varoittivat tyttöjä alapään tulehduksista ja vaurioista. Kokeilu voi johtaa myös muihin vakaviin komplikaatioihin, jopa hengenvaarallisiin.

Myös poikia varoitettiin viinalla kostutettujen tamponien työntämisestä anaaliin. Ilmiötä havaittiin Saksan lisäksi myös Yhdysvalloissa, mutta se on sittemmin levinnyt myös muualle.

 

Aiheet: