Anssi Kela -huijari saalisti tuhansia euroja faneilta – Anssi: ”3 keinoa tunnistaa etten se ole minä!”

Artisti ohjeistaa.

28.12.2023

Anssi Kelan nimeä on käytetty nettihuijareiden toimesta varmuudella ainakin kaksi kertaa onnistuneesti. Kela pelkää pahoin, että tapauksia voi olla enemmänkin. Mies avautuu aiheesta somessa.

-Olen silloin tällöin varoitellut nettihuijareista, jotka ottavat yhteyttä sometilieni seuraajiin, ja väittävät olevansa Anssi Kela. Jos näihin viesteihin menee vastaamaan, ja alkaa keskustella, niin jossain vaiheessa mukavan rupattelun sävy muuttuu — viestittelyyn alkaa tulla tunnetta mukaan. Feikki-Anssi lähettää keskusteluun kuvia todisteeksi, että se todellakin olen minä. Myöhemmin paljastuu, että kuvat on kaivettu sometileiltäni tai muualta internetistä. Kun kiva fiilis ja luottamus on saavutettu, alkaa seuraava vaihe: rahan pumppaus, Anssi varoittaa.

Hän kertoi seuraajilleen jo pari vuotta sitten rahaa ison summan vale-Anssille menettäneestä naisesta, ja on nyt ollut yhteydessä toisen uhrin kanssa.

-Tiedän nyt ainakin kaksi uhria, jotka ovat menneet maksamaan näille huijareille kymmeniä tuhansia euroja.

Hän kertoo, ettei koskaan lähetä viestejä seuraajilleen.

Jos tällaisia viestejä saa, kannattaa artistin mukaan muutamalla kikalla varmistua siitä ettei kyse ole Anssista. Hänellä on 3 vinkkiä siihen:

1. Pyydäpä numero, johon voit hänelle soittaa.
2. Tai ehdota videopuhelua. Eikö olekin vähän outoa, kun nuo eivät jostain syystä onnistukaan?
3. Aidon IG-tilini tunnistaa sinisestä symbolista. Muut ovat huijauksia.

Lisää luettavaa