Anssi Kela rakensi täydellisen Ritari Ässä -auton – katso uskomattomat kuvat!

Huikea projekti!

18.06.2021

Anssi Kela on rakentanut itselleen täydellisen Ritari Ässä -auton. Tai no, ei se täydellinen ollut, ennen kuin Kela korjasi sen kuntoon.

Kela kertoo auton ostosta näin:

”Näin keväällä 2020 ilmoituksen: Valkeakoskella myytiin KITT. Ritari Ässän auto. MAAILMAN SIISTEIN AUTO. Enempää ei tarvittu. Hulluuden siemen osui hedelmälliseen maaperään: valmiiksi pehmeään päähän. Olin 11-vuotias, kun Ritari Ässä alkoi seikkailla televisiossa. Pilottijakso oli Tähtien Sodan ohella parasta, mitä olin koskaan nähnyt”, Kela kertoo ja jatkaa:

”Erityisen vaikutuksen teki musta auto, joka osasi puhua, ajaa itsekseen, hyppiä ja karauttaa läpi kiviseinien. Knight Industries Two Thousand — KITT. Haaveilin tuosta autosta. Ostin Pontiac Trans Am -leikkiauton, jonka väärän väriset osat tussasin mustaksi tehdäkseni siitä KITTin näköisen. Ikinä mieleen ei kuitenkaan tullut, että voisi olla mahdollista omistaa oikea KITT.”

Sininen Pontiac Trans Am on vuosimallia 1982, ja alkujaan täysin erilainen kuin legendaarinen KITT. Kela palkkasi kuitenkin autoalan ammattilaisia työstämään kulkuvälinettä uusiksi, ja vuoden uurastuksen jälkeen se näyttää aivan Ritari Ässän autolta!

Katso uskomattomat kuvat alta.

Lisää luettavaa