Antti Kurhinen järkyttyi jenkkimatkallaan: ”Lihavien perseet pursusivat penkeistä!”

Antti Kurhinen on blogannut vakavasta aiheesta eli lihavuudesta kansallisena terveysongelmana. Hän on järkyttynyt Yhdysvalloissa käytyään.

01.12.2017

Antti Kurhinen bloggaa näkemästään Amerikan-matkallaan.

-Elokuvissa me näemme kauniita näyttelijöitä mitkä Venice beachilla rullaluistelee ja hyppii rannalla, mutta todellisuus on ihan muuta! Ollessani siellä järkytyin miten vähän ihmiset pitää huolta itsestään, varsinkaan omasta kehostaan! Tästä ei voi syyttää kuin valtiota, mikä kapitalismin varjolla antaa yritysten mainostaa haitallisia ruokia tuutin täydeltä joka puolella! Mä yritin oikein ettimällä etsiä jotain terveysruokalaa, mutta ei, ei vaan löydy ja sit ku löytyi hirveen vaivan jälkeen, ruoka siel kymmenen kertaa ehkä kalliimpaa ku perus pikaruokaloissa joita on 10 metrin välein joka puolella! Antti syyttelee.

Hänen mukaansa ihmiset olivat näky ahmiessaan roskaruokaa kilokaupalla – annokset järkyttivät.

-Eniten pisti mieleen kun näin perheitä, jotka tuli esim mäkkii tai burger kingii syömään… He tilasivat semmoiset määrät, millä olisi voinut ruokkia varmaan kokonaisen luokan ihmisiä Suomes. Heitä on kaksi vanhempaa ja kolme lasta, ja kaikki eivät edes mahdu tuolille istuu kun perse pursus jopa lapsilla penkin yli! Antti kuvailee.

Ainut asia mistä Antti nostaa hattua oli se, etteivät ihmiset häpeile lihavuuttaan.

Lue kirjoitus täältä

Lisää luettavaa