Antti Kurhinen kauhistelee Hietsun mellakkaa – kyyditettävät kolhivat autoa ja sikailivat: ”Kun komensin, olinkin sitten rasisti”

Poliisi kertoi Hietaniemen uimarannalla Helsingissä tapahtuneista mellakoista, jotka saivat alkunsa joukkotappelusta. Antti Kurhinenkin joutui osalliseksi.

20.06.2020

Poliisi meni Hietsuun hajottamaan tappelua, mutta joutuikin kutsumaan paikalle turvajoukot kilpineen. Poliisia heiteltiin muun muassa kivillä.

Antti Kurhinen haki taksillaan ihmisiä pois Hietsusta, ja joutui sijaiskärsijäksi. Muun muassa autoa kolhittiin.

-Sekavia asiakkaita, meno oli hurjaa, ja itsellenikin tuli tilanne asiakkaiden kanssa. He tulivat autoon kuin maailman omistajat, löivät ensin autoni oven tolppaan ”vahingossa”, sitten vaadittiin että musaa pitäisi laittaa bluetoothilla heidän kännykästään nyt heti soimaan, sitten juodaan alkoholia autossa vaikka kielsin, sitten ruvetaan haukkumaan ja huutamaan vitun rasistiksi kun huomautin voimakkaasti, että ”tämä ei ole eläintarha”. 

Antti kertoo huomaavansa, että nyt Black Lives Matter -teemaa, joka on tärkeä sinänsä, käytetään hyvin paljon väärin ja myös erilaisissa ongelmatilanteissa.

-Nyt jengi jotain rotia tähän hommaan hei, tää on oikeesti vaarallista peliä, olkaa nyt järkeviä pliis, eletään kaikki yhdessä rauhassa, eikä anneta turhan vihan ottaa vallan meidän yhteiskunnastamme, Antti peräänkuuluttaa.

Lisää luettavaa