Yritti lähteä Suomesta – Antti Kurhinen pysäytetty rajalla etsintäkuulutettuna – kommentit täällä!

Temptation Islandistakin tuttu Antti Kurhinen, Nelonen

Tosi-tv-persoona Antti Kurhisen piti lähteä Siperiaan sokkotreffeille. Hänet pysäytettiin lentoasemalla.

Antti Kurhisen oli määrä lähteä eilen Siperiaan tapaamaan Facebookista löytämäänsä ystävätärtään. Toisin kävi. Miehen lento estyi, sillä lentoaseman rajatarkastuspisteessä hänellä huomattiin olevan poliisin etsintäkuulutus päällä. Se liittyy kuulustelupyyntöön.

Antti myöhästyi lennolta, vaikka kuulustelut tehtiin rajavartiolaitoksen toimesta lentokentällä.

-Kiitos aivan loistavaa työtä te kaks sankarikyttää, ootte aivan huippuja ammatissanne, vuoden poliisin titteli on varmasti teidän, Antti tuhisee katkerana.

-Tänään on tarkoitus lähteä uudelleen reissuun. Mutta joudun siis ostamaan uudet lentoliput, Antti kertoo Comon toimittajalle.

Kurhinen vakuuttaa, ettei hän ole koskaan saanut mitään kutsua saapua kuulusteluun.

-Melkoinen oikeusmurha. Oikeuteen lähden. Soitin juuri vakuutusasioitani hoitavalle henkilölle ja lähden vaatimaan oikeusteitse poliisilta lentolippukulujani ja sakon mitätöimistä, mies toteaa Comolle.

Koko jupakassa on alun perin kyse sakkoasiasta, joka tuli vireille syyskuun alussa. Antti kiisti sakon perusteet ja niinpä asia siirtyi esitutkintaan. Tämän asian johdosta Antti kiistää saaneensa minkäänlaista kutsua kuulusteluun.

-Siinä oli sellaista säätöä, ettei se konstaapeli saanut kirjoitettua sitä sakkoa paikan päällä, jolloin se sanoi että hae sakko Pasilasta, ja sieltä soitetaan kun pitää tulla kuulusteluun.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut