Antti Kurhinen vihdoin avoimena: Sorry Oona, tässä totuus treffeistäni kanssasi!

Temptation Islandistakin tuttu Antti Kurhinen, Nelonen

Temptation Island Suomi -sarjassa nähdyt treffit eli ”kaksneloset” Antti Kurhisen ja Oonan välillä olivat kiusalliset ja Oona purki tuntojaan niistä julkisuudessa. Nyt on Antin vuoro.

Oonan mukaan Antti käyttäytyi huonosti, kun ei syönyt hienoja ruokia, joita heille oli tehty. Iltasanomien uutisen mukaan Antti myös puheli tuhmia ja sai Oonan itkemään henkilökohtaisilla kysymyksillään. Vuorokauden mittaiset treffit olivat kiusalliset.

Nyt on Antin vuoro avata asiaa. Hän tekee sen blogissaan. Antin mielestä hän lähti treffeille siksi, koska kukaan muu ei halunnut Oonaa.

Hänenkin mielestään kyse oli painajaisesta.

-Me ollaan niin eri planeetalta Oonan kanssa ettei mitään rajaa ja vaikka miten yritin pelastaa tilanteita huumorilla ja eri keskusteluavauksilla, niin ei, Oona oli todella vaikea tapaus, hän ei edes viittinyt yrittää tehdä tv-viihdettä, vaan suurimmaksi osaksi vain sinnitteli ja oli todella töykeä mulle! Antti marmattaa.

Antti halusi tarjota katsojille viihdettä, mutta Oona ilmeisesti ei.

-Mä pyydän nyt uudestaan suuresti anteeksi Oonalta, että kerroin tässä totuuden koko hommasta, mutta mun oli pakko, en kestänyt sitä että ihmiset ajattelee että me oikeesti haluttiin mennä 24h treffeille yhdessä…

Lue koko tilitys ja Antin ongelmat vuokranantajan kanssa blogista.

Aiheet: