Asiakas hyppäsi bussiin ja yritti maksaa kolikoilla: ”Voi vittu, hanki bussikortti”, vastasi bussikuski – nyt kuullun ymmärtämisestä taitetaan peistä

Kuuliko asiakas oikein vai väärin.

Nuorehko oululaisnainen astui bussiin ja maksoi kolikoilla.

-Läväyttäessäni kolikot kuskin eteen tämä keski-ikäinen herrasmies tokaisi: ”Voi vittu, onko niin vaikiaa hommata bussikorttia?”. Tyrmistyin täysin ja toimintakykyni takaisin saatuani ilmoitin, ettei vaihtorahoilla ole väliä. Sain kuitenkin rahat ja lipun. Istuin koko matkan pöyristyneenä sekä häpeissäni. Ymmärrän täysin, että kuskia tympii laskea pieniä kolikoita ja hänellä on varmasti omat huolet ja murheensa. Mutta silti, nainen kuvaa paikallisessa Face-ryhmässä.

Hän teki asiasta lopulta valituksen. Hän kertoo olevansa köyhä opiskelija, jolla ei ole varaa aina ladata bussikorttia. Rahat kyseiseen kyytiin hän oli saanut pullojen palautuksesta.

Hän kertoo kärsivänsä muutoinkin sosiaalisesta ahdistuksesta.

-Sosiaalisen ahdistuksen kanssa on toisinaan lähes mahdotonta käydä ulkona edes kauppareissun ajan. Tämä yhden ihmisen hetkellisen ärsyyntymisen purskahdus lisää ahdistustani, kuten kuvitella saattaa. Ilmoitin asiasta Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelussa, olihan kyseinen kommentti törkeä ja epäammattimainen.

Asiakaspalvelu on vastannut naiselle. Kuskia oli haastateltu ja hän oli kiistänyt täysin asian.

– Olen silti täysin varma, että kuski sanoi juuri kuten olen tähän postaukseen kirjoittanut. Ikävää, että asia sai tällaisen käänteen. nainen kirjoittaa.

Myöhemmin asiaa on luvattu selvittää tarkemmin.

Aiheet: