Asiakas oli vessassa – hotellisiivooja järjesti yllätyksen Jyväskylässä!

06.10.2014

Como kertoi tänään keskisuomalaisesta hotellisiivoojasta, joka kiroili hotellin käytävällä niin, että asiakkaalta meni puhelinbisnekset sekaisin. Hotelli toki hyvitti asiakkaan kärsimykset.

Nyt Comolle tihkuu tietoa toisestakin tapauksesta, jossa siivooja on käyttäytynyt typerästi. Ja kuinka ollakaan, tämäkin tapaus sattui Keski-Suomessa.

-Olin aika kiireinen ja työmatkalla, asuin hotellissa useamman päivän. En tarvinnut hotellisiivoojan palveluksia, joten kuultuani hänet käytävällä hyppäsin vain ovesta ja pyysin uutta saippuaa. Englantia puhuva ulkomaalaisnainen ymmärsi asiani, mutta oli niin virkaintoinen että tunkeutui väen vängällä sisään.

-Daily cleaning, only daily cleaning, vaalea nainen tolkutti ja käveli vastustuksestani huolimatta siivoilemassa jälkiäni. Vaihtoi pyyhkeet, saippuat, laittoi jopa vessapaperin laskokselle. Kaiveli roskiksiani silmieni edessä. Onneksi ei löytynyt kortsuja. Kun hän oli petaamassa petiä totesin painokkaasti että nyt riittää, EN tarvitse siivousta, kiitos, Comolle kerrotaan.

-Minulla oli helvetinmoinen kiire ja videoneuvottelu aluillaan.

Miesasiakas oli kiusaantunut yli-innokkaasta palvelusta, mutta toisaalta ajatteli, että kerrankin joku haluaa tehdä työtä. Hän päätti ajatella asiaa positiivisesti. Kunnes:

-Seuraavana aamuna saman siivoojan häiriköinti jatkui. Kello oli vasta yhdeksän aamulla ja olin aamukakalla, kun oveen koputettiin. Karjaisin täysillä että NO CLEANING, mutta eipä mitään, ovi vaan avautui ja siivooja tunkee sisälle. Siinä sitten paska puolittain persuksissa ryntäsin karjumaan että nyt saa riittää.

Hotelli oli pahoillaan siivoojan yli-innokkaasta käytöksestä.

Lisää luettavaa