BB-kaunotar vei autonsa huoltoon – tämä 18v mekaanikko kesytti Janitan: AVOLIITTO!

Suomen Big Brother -historian kauneimmaksi asukkaaksi koskaan tituleerattu Janita Lukkarinen käväisi Temptation Island Suomessa hakemassa kultaa ja piipahti myös Martinan hengenpelastajissa. Nyt hänen asiansa ovat ennätyshyvällä tolalla, sillä kaunotar on hiljattain muuttanut avoliittoon elämänsä miehen kanssa. Tämä on upeakroppainen salimies ja romanisukua.

Tenho-niminen komistus on muuttanut Lindberg-sukunimensä Facebookissa Lukkariseksi. Pariskunta tapasi autokorjaamolla, jossa Tenho työskentelee.

-Tenho sai mun auton huoltoon, katseemme kohtasivat pitkään siinä ulkona, mutta muut hoitivat puhumisen. Sitten Tenho etsi mun nimeäni sieltä auton papereista ja mä taas etsin Tenhoa somesta. Kun sain autoni korjauksesta, väitin että se oli edelleen rikki, ja siten sain Tenhon numeron. Soitin sille ja sanoin että sen on pakko antaa mulle vara-auto, että pääsen treeneihin. Sitten ajoin auton takasin korjaamolle. Näimme jo samana iltana, ja siitä saakka olemme olleet yhdessä, Janita selvittää Comolle hassusti alkanutta love-storyään.

Hassu sattuma oli se, että pari oli käynyt pitkään samalla tatuoijalla. Niinpä he ”kihlasivat” itsensä tatskaamalla käsiinsä tekstit King ja Queen.

Janita ei ollut miettinyt parisuhdetta edellisen jälkeen, mutta kun elämään käveli ihminen, joka tiesi mitä halusi ja oli valmis tekemään sen eteen töitä, kaikki oli tähtiin kirjoitettu.

-Mä olen onnellinen ja ensimmäistä kertaa mä oon näin varma suhteessa ja toisesta ihmisestä, Janita toteaa Comolle.

Janitalle tuli yllätyksenä, että Tenho on vasta 18 vuotta. Hän itse on pian 23-vuotias.

-Saan varmasti kiittää kasvatusta tästä, koska iällä ei tässä suhteessa ole väliä. Mä katson Tenhoa rakastaen ylöspäin, viimeinen sananpaikka on silti aina mun mielestä miehellä, Janita yllättää.

-Me käymme useasti Pohjanmaalla Tenhon puolen sukulaisilla, jolloin elämme mustalaiskulttuuria ja myös minä laitan hameen päälle. Tämä kaikki on mahdollista, koska me kunnioitetaan toisiamme ja kumpikaan ei tavoittele omaa, vaan molempien etua.

Aiheet: