BB-kaunotar Jonna tietää kuulemma jo päältä päin minkä näköisellä miehellä on housuissa pieni vehje – uskotko näihin kahteen tunnusmerkkiin?

Jonnalla on empiiristä kokemusta.

Nikotellen-podcastia menestyksekkäästi tahkoavat BB-starat Jonna Saari ja Niko Saarinen ovat puhelleet peniksestä ja sen pituudesta.

Nyt Jonna kertoo podcastissa empiiriseen kokemuksen nojaten – ja myös Niko – tietävänsä millaisia ihmisiä ovat pienikaluiset miehet.

No millaisia?

Molempien kokemusten mukaan monet pitkät ja isot tatuoidut miehet ovat olleet pienikaluisia.

Jonnalle myös peniksen muoto on tärkeää. Hän ei innostu tatista, jossa on korostunut nuppi. Ja erektiota pitää olla. Sekään ei Jonnan mukaan ole itsestäänselvyys nykypäivänä.

Jonnan mielestä jossain vaiheessa on hyvä kertoa, jos aina ei seiso. Voi olla jännitystä, humalaa ja muita syitä.

-Se on silloin helpompi ymmärtää, jos tietää etukäteen, eikä vasta sängyssä, jolloin ajattelee, että eikö hän kiihotu minusta?

-Mun unelma on kivikova, niin että se napsuu napaan, kun sitä vetäisee. Ei karvoja. Pitää olla sileä ja aika tasapaksu, tyvestä latvaan. Ei suippo kulli, porkkana.

Jonna ei halua määritellä senttimääriä, vaan haluaa, että kun sen ottaa nyrkkiin, se tulee siitä yli. Pitää voida tehdä kunnon vatkausliikettä eikä vain ”etusormella ja peukalolla hinkuttelua”.

Kuuntele täällä:

Spotify-linkki

Soundcloud

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut