Bess älähti koskettelusta – ääniteknikko laittoi mikin povelle: ”Nyt saa v-ttu riittää!”

Bess on saanut tarpeekseen.

08.12.2023

Bess on julkaissut Instagramissa pitkän tekstin, jonka hän aloittaa varoituksella raivokkuudesta.

-Ragevarotus! Oon vihanen ja pettyny. Itteni ja monien muiden puolesta.

Hän toteaa, että on syytä puhua ahdistelusta ja sopimattomasta käytöksestä niin kauan kunnes se menee perille.

-Et miten sitä ilmenee ja et se sa-tana loppuu! Tän päivän esimerkki on semimieto kaikkien törkeiden, kysymättömien, sopimattomien ja rikkovien tapausten joukossa. Meni silti yli, hän alustaa ja jatkaa:

-Oli jo aivan liian mones kerta, et tv-kuvauksis miesoletettu ääniteknikko laittaa pokkana sormensa ja sen klipsimikin tarpeettomasti suoraa mun rintojen väliin. Oikeet ammattilaiset ja ihmiset, joil on perusihmisen sivistyneet käytöstavat ni täs tapaukses antaa sen mikrofonin ja ohjeistaa ite laittamaan siihe rinnuksen pieleen tai jos katsoo sopivaks ees kysyä ni kysyy onko ok jos laitan tän. Heitä on onneks suurin osa.

Bess toteaa sanoneensa heti, ettei hänen rintoihinsa tule koskea, niin siinä ehti kuulemma kaikenlainen hyvä esiintymislataus haihtua.

-V-tun kiva mennä kameran eteen hymyilee sen jälkeen, ku joku ollu kajoomas iholle. On taas fiilis, et kuvakset meni päin v-ttuu. En pystyny olee oma itteni enkä rennosti heittää mitää nopeeta ja nokkelaa läppää tän tapauksen jättämän fyysisen ja henkisen puolustusreaktion johdosta.

-Nyt saa jo v-ttu riittää! Bess päättää.

-On perseest, ku jatkuvasti herää v-tutus. Miten v-tus nää jotku äijät on niin vi-un moukkia? Jengi pystyy parempaan. Helvetti.

Lisää luettavaa