Ei näin noloa sänkykokemusta voi edes olla!

Suomalaiset innostuivat kertomaan noloimpia rakastelukokemuksiaan Mutsit Vs. Faijat -ryhmässä Facebookissa.

Ja niitä riitti. Como nauroi ensin huutopierua lattialla kieriskellen, jonka jälkeen päätimme koota muutaman parhaimmiston edustajan eli valiokokemuksen alle. Olkaapa hyvät (jutut alkuperäisasussaan):

Itselle kävi kerran niin että alettiin sohvalla touhuilemaan ja kun olin laittanut sen sisään ja aloin työstämään niin ihmettelin kun nainen sanoi että ei tunnu hyvältä että sattuu, ajattelin että no jo on ihme ei se nyt niin iso ole 😂 nainen sanoi että ota pois.. no otin pois ja kysyin että miten nyt sillee sattui..nainen sanoi että survaisit kakkoseen ei tuntunu hyvältä…. ykköstä kyllä yritin.

-Lasketaanko se että nukahdin (nainen).

-Tää mimmi oli aika innokas ja meni jo eteisessä kontilleen… No otin tietysti vähän tukasta kiinni ja häneltä jäi kuulolaite mun käteen. En ollut huomannut, että mimmi oli n 85 pros kuuro, koska puhui täydellisesti ja osasi lukea siis ilmeisesti huulilta täysin…

-Likka oli katsellut vissiin pornoa aika reilusti ja opetellut sieltä kaikki lauseet. Jotenkin koomista kun toinen hokee koko ajan ”Oh yes! Oh yes! Fuck me really hard.”

-Tyypillä oli niin pieni (joudun olemaan ilkeä) sori sille tyypille.. mut lähin tilanteesta veke ja ovesta ulos siinä vaiheessa ku piti alkaa hommiin.

-Kerran myös joku äijä puhals mun persreikää 😂😂mä jäädyin ja lähin.

-Yks emäntä toisteli koko toiminnan ajan että ’ei oo pakko, et sä haluu kuitenkaan, voit lopettaa jos et haluu, ei sun tarvii, ei oo pakko, ei sun tarvii, oon varmaan susta ällöttävä, ei oo pakko, ei sun tarvii, ei oo pakko, ei sun tarvii’, silleen vittu hyvä kun sanoit ettei tarvii, luulin että mut pakotettiin tähän.

-Oltiin autossa muka ”syrjäsellä” paikalla justiinsa ku hommiin pääsin nii ikkunaa koputetaan aseella ja sielä joku helvetin alokas tokas että ”täälä on sotaharjotukset pyytäisin teitä poistumaan paikalta” no eihä siinä tokasin takas että ”2 minuuttia nii valmista” alokas lähti nauraen takas sotimaan.

-Kissa kävi exän palleihin kiinni kesken kaiken…

-Joskus oksensin muijan päälle kun hän harrasti suuseksiä kanssani. Olen myös sammunut pää haarojen väliin.

Aiheet: