Englantilainen ex-maajoukkuefutari kärsii mielenterveysongelmista – ex-joukkuetoveri teki täysin uskomattoman eleen kaveriaan auttaakseen

Nykyään Evertonissa pelaava Aaron Lennon on ilmoittanut kärsivänsä pahoista mielenterveysongelmista ja masennuksesta.

Viime sunnuntaina poliisit hakivat 30-vuotiaan Aaron Lennonin sairaalahoitoon. Lennon on kärsinyt huippujalkapalloilun aiheuttamista paineista jo 18 vuoden ajan, sillä häntä hehkuteltiin jalkapallon tulevaksi supertähdeksi jo 12-vuotiaana. Aaron Lennonin kohtalo on noussut valtavan tärkeäksi puheenaiheeksi Englannissa, ja hänelle annetaan tukea niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Nyt Aaron Lennonin entinen joukkuetoveri Adam Johnson on avannut kukkaronsa auttaakseen niin Lennonia kuin muitakin mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä. Johnson kertoi Twitterissä, että jokaisesta twiittiinsä uudelleenlähetyksestä hän lahjoittaa kymmenen penniä mielenterveystyöhön.

Tähän mennessä Adam Johnsonin twiitti on lähetetty edelleen yli 105 000 kertaa. Tämä kaikki on tapahtunut vain yhden päivän aikana.

Ele on Adam Johnsonilta uskomattoman hieno ja samalla hyvä muistutus siitä, että me kaikki voimme auttaa mielenterveysongelmista kärsiviä ihmisiä – myös pienemmillä teoilla.

Katso twiitti alta.

Aiheet: