Entäs kun miehellä on liian iso ”se” – naiset vastaavat!

14.03.2015

Vauva-lehden keskustelupalstalla on antauduttu miettimään dilemmaa nimeltä liian suuri penis.

Vaikka suurin osa asiallisen aloituksen jälkeen nähdyistä vastauksista onkin painokelvotonta tai tekohauskaa, joukkoon mahtuu myös asiallisia kirjoittajia.

Erään kirjoittajan mielestä iso penis korreloi myös miehen henkistä olemusta:

-Mies oli yksi peniksen jatke, hän oli liiankin tietoinen isosta parrustaan, joten ei jatkunut meidän juttu alkua pidemmälle. Joku muu sai siitä sitten miehen itselleen, hän toteaa.

Toinen nainen lausuu:

-Liika pituus on huono, paksu on parempi, kunhan ei liian paksu. Miksi aina mainostetaan pituutta? Paksuus on se mikä tuo mielihyvää.

Samaa mieltä on tämäkin kirjoittaja:

-Paksuus ei ole koskaan haitannut, kunhan on tarpeeksi märkä. Mutta exälläni oli liian pitkä. Saatana että kävi kipeää.

Eräs kertoo tehneensä empiiristä tutkimusta ja uskoo, että isopeniksisyys on lopultakin melko harvinaista. Hän väittää olleensa 25 miehen kanssa, ja keskikoko on vaihdellut 15-17 senttimetrin välillä.

-Pari pienempää ja pari isompaa tullut vastaan, max kuitenkin 20 cm. Ja min 10cm, ”tutkija” raportoi.

Eroonkin liian iso penis on johtanut:

-Mä muistan sen kauhun edelleen joka valtasi mun mielen kun näin hänet nakuna ekan kerran. Kolmisen kuukautta kokeiltiin yhdessä oloa mutta se tyssäsi kun seksi ei sujunut. Mä kun olin halkeemispisteessä niin hän ei ollut edes kokonaan sisällä. Kaikkea kokeiltiin, oli muuten todella ihana mies.

Loppukaneetiksi tämä:

-Täällä myös yksi monsterimunan kokenut. Puolen litran jaffapullo pohja edellä kuvaa ehkä parhaiten sitä hirviötä, siitä oli minkäänlainen nautinto hyvin kaukana. Terveiset J:lle Tampereelle ja sori vaan. Nykyisellä puolisolla on myös iso, ei ihan yllä sormet ympärille jos yhdellä kädellä tarraa kiinni, mutta on huomattavasti miellyttävämpi.

Lisää luettavaa