Espoon Tapiolan Kulttuuriaukiolle huipputapahtuma – vilisee maailmantähtiä!

Espoossa tapahtuu!

25.03.2023

Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17. kesäkuuta mm. supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja Kream.

Kyseessä on Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväinen festivaali, ja sen Early Bird -hintaiset liput, alkaen 35 euroa, ovat jo myynnissä täällä. Tapahtuman muut artistit julkaistaan kevään aikana.

Lauantain pääesiintyjänä on ruotsalainen tekno-DJ/tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Perjantain 16. kesäkuuta pääesiintyjä, italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naispuolinen tuottaja, joka on saanut lempinimen Napolin teknokuningatar.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään festivaalilla lauantaina 17. kesäkuuta.

Perjantaina lavalle nouseva Kream on norjalainen tuottaja/DJ-duo, joka on saanut huomiota melodisilla tech-house-kappaleillaan ympäri maailman ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, ja sitä striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

Festivaalien kotisivut löydät täältä.

Lisää luettavaa