Ex-missi painaa nyt 74 kiloa, ärähtää: ”Jos ei ole hyvää sanottavaa, pidä turpasi kiinni!”

Rosanna Kulju on laukonut suoria sanoja ulkonäköarvostelijoilleen.

01.08.2022

Paljon puhutaan kehorauhasta. Moni on sitä mieltä, että jos vaikkapa mallin tai missin ulkonäköä arvostelee, niin se on okei, koska se on mallin ja missin työtä.

Ex-missi-malli Rosanna Kulju valottaa nyt entisen ulkonäkötyöläisen elämää arvostelijoiden ristitulessa.

-Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä turpa kiinni. Eiks se sanonta mene niin? Tai no, ehkä se on et ole hiljaa eikä turpa kiinni mutta eipä takerruta yksityiskohtiin, hän aloittaa someavautumisensa.

Hänen postauksiinsa on tullut tekstiä, joka on saanut hänet miettimään, mihin maailma on menossa.

– Kaikkea haukutaan ja arvostellaan, tämä on mennyt jo niin pitkälle että julkisuuden henkilöiden lasten ulkonäköä ruoditaan. Tai jonkun korvia. Siis SAIRASTA! Rosanna huutaa.

Painostaan hän kuulee jatkuvasti.

-Annetaan kaikkien olla sellaisia mitä on eikä kommentoida jos ei ole hyvää sanottavaa. Mun paino on asia josta kuulen jatkuvasti. Nyt painan 74 kg (just kävin lääkärissä vaa´alla, kotona ei ole vaakaa ollut vuosiin), ja esimerkiksi missiaikoina 2014 painoin 53 kg. Siinä on 20 kg eroa, mutta mitä sitten. Mä olen elänyt. Treenannut. Aikuistunut. Muuttunut. Ja hyvä niin. Tämä on minulle täysin ok ja viihdyn nahoissani, joten silloin sen pitäisi olla ok myös muille, Rosanna kirjoittaa.

Hän haastaa ihmiset kehumaan toisiaan: kauniista hymystä, olemuksesta tai vaikka palvelukokemuksesta.

Lisää luettavaa