Fitness-kaunokainen ampui täyslaidallisen Tinder-matcheista ja sinkkuudesta

04.02.2017

Bikini fitnessissä maailman huipulle tiensä selvittänyt Henna Peltonen on harmissaan käynnissä olevista ”karjamarkkinoista”, kuten hän asian uusimmassa blogipostauksessaan ilmaisee.

-Pitkiä parisuhteita päättyy ympäriltä kuin joku virus kaataisi niitä kunnon epidemian tavoin ja kiire hypätä seuraavaan jo valmiiksi katettuun pöytään on kovempi kuin pahimmassakaan  aamuruuhkassa on nähty. Saa huvittuneena, tai paremminkin kauhunsekaisin tuntein seurata läheltä tuota ihmisten kertakäyttötoimintaa. Ennen kuin edes entistä suhdetta on saatu päätökseen, on jo Tinderit ladattu ja facebookit laulaa treffipyyntöjä varmuuden vuoksi samalla koko kaveripiirille ettei vain jäädä ilman, nainen paheksuu.

Hänen mielestään lapset ja kumppanit vaihtuvat lennossa eikä enää tunneta sanaa arvostus tai omatunto. Arvot ovat Hennan mukaan kovasti pielessä.

-Olen varmaan jäänyt johonkin kivikaudelle kun en ymmärrä tätä metsästyksen epätoivoista aikakautta. Nykyään törmätä parisuhteeseen, jossa on perinteiset arvot, kunnioitus, luottamus ja rehellisyys on yhtä yleistä kuin törmätä dinosauruksiin. Molemmat ovat kuolleeet sukupuuttoon.

Nainen toteaa olevansa mieluummin sinkkuna ennen kuin todistaa että poikkeus vahvistaa säännön.

Lue blogia tästä.

 

Lisää luettavaa