Haukuttu Miss Helsinki astui esiin ja jyrähtää: Mä olen tavallani kaunis!

19-vuotias Sephora Ikalaba valittiin viikonloppuna Miss Helsingiksi, ja hän hukkui lähes heti haukkuvyöryyn. Hänen ulkonäköään ja ihonväriään on haukuttu, ja eilen kahden vuoden takainen Miss Helsinki Rosanna Kulju astui puolustamaan nuorta neitokaista väkevin sanakääntein. Hän lupasi Sephoralle kaiken tukensa.

Nyt Sephora itse on astunut julkisuuteen somessa. Sephora kiistää, että hänet valittiin pelkän ”suvaitsevaisuuden” takia.

-Paskanmarjat sanon minä! Mä hoidin homman kotiin and that’s it, tykkäsit tai et. Mä tein parhaani haastattelussa ja otin koko lavan haltuun. Mun itsevarmuus paistoi läpi ja musta näki, etten tullut tähän kisan huvin vuoksi.(…) ”Neekeri, iso nenä, paskanvärinen, rumin, miehen näköinen jne jne..” At the end of the day se kruunu on mun päässä, eikä mikään teidän turhista kommenteista tuu ottaa sitä pois. Mä tuun olee täs vielä, no matter what. Mitkään noista ”aikuisilta” ihmisiltä saadut turhanpäiväiset kommentit eivät tule pysäyttämään minua, nainen somettaa ja jatkaa tuuletustaan:

-”Mee takas oman kotimaahasi.” Hitto kun ootte häpeäksi ihmiskunnalle ja omille isänmaillenne! Jos ootte epäonnistuneet omassa elämässänne, mä en voi sille mitään. Jos ootte aina olleet niitä pelkureita, jotka pysyvät mukavuusalueillaan, that is your choise. Mä lähdin pois mukavuusalueeltani, sillä halusin saavuttaa jtn ja se hoituu vaan tekemällä asioita mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Mä sain sen mitä halusin ihan omalla työlläni ja antamalla parasta itsestäni. Mä ansaitsen tätä voittoa, tykkäsit tai et. Mä OLEN omalla tavallani kaunis! Mä oon hiton upea ihminen ja tiiän sen. Tuhlaatte energioitanne muhun! Ei se oo multa pois. Kiitos, että ootte jaksaneet tehdä musta KAHDESSA PÄIVÄSSÄ tunnettua joka puolella maapalloa. Keep on doing a great job. Miss Helsinki 2017 ON ja tulee AINA olee SEPHORA IKALABA, so suck it!

 

Aiheet: