Helsinkiläinen mallityttö Jenna astui esiin tosi rajulla tarinalla: ”Mies huumasi, riisui ja laittoi minut vatsalleen…”

Suomalainen parikymppinen mallikaunotar, Jenna Julia Tossavainen haluaa rohkealla ulostulollaan varoittaa kaikkia nuoria tyttöjä, miksei vanhempiakin naisia, luottamasta liiaksi – edes ystäviin. Jenna joutui kamalan kohtalon omaksi muutamia viikkoja sitten: hänet huumattiin ja hänen koskemattomuuttaan loukattiin.

Tässä Jennan raadollisen rehellinen tarina:

”Mä en aluks meinannu kertoa mitään tästä asiassa somessa, mutta tämä kyseinen mieshenkilö teki todella kusisesti myös mun ystävälle. Ja mun on aivan pakko varottaa muita tyttöjä, ettei joudu tämän miehen uhriksi. 25-26.02.2017 istuin kotona pienessä darrassa miettien mitähän sitä tekisi, kun kaikki on lauantai-iltana baarissa. No herra X laittoi minulle viestiä ja sanoi että on ajelemassa ja kohta Helsingissä, että mitä oon tekemässä. No mä aattelin et vitsi hei kui kiva juttu ku on joku muukii, joka ei jaksa baaria tänään, et saan itselleni tekemistä.

No tää herra X tuli hakee mut mun kotiovelta ja lähdettiin kiesimään. Oltiin siin jo hetki pyöritty ja mun yks frendi laitto mulle viestiä et missä meet. Ni herra X sano et kerro sille et oot kotona nukkumassa, en jaksa sitä nyt. Mä sit mietin hetken et mikä tää juttu on, hälytyskellot soi, mut sit tää kaveri kerto yllättävän hyvän syyn miks ei haluu nähdä tekstiviestin laittajaa ja mä uskoin sen. Aattelin hetken et oon vainoharhanen tai jotain, jos kuvittelen et täs on jotain hämärää.

No sit mun darra vaan paheni (aina pahenee iltaa vasten). Mietin et pitäskö mun lähtee kotiin vai onko viel jossain jotain kotibileitä tai jotain illanistujaisia mihin vois mennä pyörähtää. Kysyin herra X ltä tätä ja hän sanoin et hänen kotona on jatkot neljän jälkeen niiku on ollu monta kertaa aikaisemmin. Sit mä sanoin et voisin tyylii juoda pari jos jostain sais ostettua vaikka pari bisseä. Tällä herralla oli sit jemmassa pikkunen jekkupullo, korkkasin korkin kriks ja join sen. Mun darra lähti vähän sillä. Lähettiin hakee Espoosta herra X:n frendiltä bisseä ja mentiin herra X:n kotiin oottamaan, että pilkku tulee.

Sit mä join bisseä ja mulle tuli törkee vessahätä ja kävin vessassa ja tulin takasin istumaan samalla paikalle. Sit tää herra X sano et sen isosetä sano, et juomat ja ruuat pitää syödä kokonaan pois: jos ei tee niin ei pidä ottaa ollenkaan. Et se on joku heidän maalaistensa juttu. Nosti mun vajaa puolikkaan bissen mulle ja sano et ”skolee”. No mä sit join sen, mä maiston jonku tosi vahvan myrkyn maun, se oli aivan kauhea. Mä en uskaltanu sanoo tälle herra X:lle et tiedän et se oli laittanu mun juomaan jotain, pelkäsin. Mä aattelin et hitto mä vaan nyt kuvittelen kaiken. Sit sanoin Herra X:lle, et mul on niin kova darra et en tiiä millä saan tän pois, ni herra X sano et hieronta auttaa. No mä aattelin et okei, miks ei, tää kaveri on kummikii mun frendi.

Makasin mahallaan lattialla ja hän hieroi mun selkää. Yhtäkkiä mun sormet alko puutua ja pikkuhiljaa mun koko kroppa alko menee sellaseen kauheeseen euforiseen tilaan ja mun taju meinas lähtee. Tää herra X yritti ottaa mun paitaa pois – sanoin ei. Yritti uusiks – sanoin ei. Sit yritti taas ja sano et on ammattihieroja, et näin se kuuluu tehdä. Mä en pystyny enää siinä vaiheessa puhumaan, ku olin jotenkii tosi sekasin ja halvaantuneen olonen joka paikasta. Mä vähän pikakelaan tätä tarinaa, mut tää kaveri otti mun paidan, rintsikat ja housut pois. Omat housut ja paidan pois, ja paino omaa munaansa mun pyllyä vasten. Tunsin sen märkyyden ja yritin sanoo et mee pois, mut en pystyny puhuu. Olevinaan hiero mun selkää, mut hiero samal munaansa muhun. Sit loppujen lopuks sain sanottuu, et pakko saada vettä. Meni joku 5 min ku hoin et pakko saada vettä, pakko saada vettä. Ja hoipersin ylös, laitoin vaatteet takas päälle ja menin istumaan samaan paikkaan, ja join vettä mun vesilasista.

Tää sika oli laittanu sitä myrkkyy siihe mun vesilasiinki ja maistoin sen vielä voimakkaammin. Mulle iski tosi kova paniikki ja pää oli ihan sekasin, oksetti ja huimas… Tää kaveri tuijotti koko ajan ku katoin puhelinta ja menin vessaan puhelimen kanssa ja pistin viestiä, mut kukaan ei silloin vastannu. Pelkäsin et kuolen, en oo ikinä elämässäni ollu niin kamalassa sekavuusmielentilassa ku sillo…. sit aloin oksentelemaan, itkin ja oksensin puoltoista tuntia. Mä en pystyny millään lähtee siinä kunnossa kävelemään mihinkään, enkä nähny ees mun luurin näyttöä kunnolla ja netti toimi pätkittäin.

Sit tää jätkä raahas mut väkisin sieltä vessasta sohvalle makaamaan. Itkin et mul on huono olo, et pakko päästä takasin vessaan. Sit mä onneks selvenin pikkuhiljaa ja tää jätkä heitti mut himaan. Esitin koko ajan etten tienny mitä se teki ettei se vaik löis mua tai pahempaa. Kaikki hyvin, elämä jatkuu. Vitut. Tämä sama sika teki nyt uudet tepposet mun hyvälle ystävälle viime launtaina. Mun ystävä oli baari-illan jälkeen joutunut jatkoille missä tämä kyseinen mies oli, ja sammunut asuntoon. Kaikki muut jatkoilijat olivat poistuneet asunnosta. Frendi oli heränny siihen ku tää oksetus oli työntäny sen sormia mun ystävän sisälle. Mun ystävä oli sanonu ei ja ei ja ei. Kolmannella kerralla oli tämän uskonut ja yrittänyt väkisin lusikkaan nukkumaan, mut mun ystävä oli lähteny nopeasti pois paikalta.”

Jenna Julia haluaa vakavasti varoittaa naisia: välttämättä et voi luottaa tuttavamieheenkään. Surullisinta tarinassa on se, että Jenna on aseksuaali, eli hänellä ei ole lainkaan seksielämää.

Jenna kertoi aseksuaalisuudestaan terveysmedialle jokin aika sitten kuvallisessa haastattelussaan. Katso TÄSTÄ.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut