Henna Kalinainen Axl Smith -kohusta: Olisin iloinen jos olisin päässyt noin komean kanssa petipuuhiin!

Como julkaisi äsken Alastoman säätytön Laine Brucen värikkään videoavautumisen Axl Smithin tapaukseen liittyen. Laine syytti uhreja huomion kalastelusta seksinauhakohussa.

Aivan näin värikkäästi – eli uhreja syyllistäen – ei Henna Kalinainen aiheesta bloggaa, mutta antautuu hänkin hieman ihmettelemään kohua, joka Axlin nauhoista nousi.

-Leikin kerran ajatusleikkiä tämän asian kanssa. Jos olisin ollut tämä nainen joka oli Axl Smitihn kanssa olisin a) iloinen että olen niin komean miehen kanssa päässyt petipuuhiin b) jos olisi kuvannut niin kunhan lähettäis mullekin sen videon  c) hyvät massit tulis lehdistöltä sen paljastuessa, eli win-win, Henna esittää blogissaan.

Häntä ihmetyttää mässäily aiheen tiimoilta mediassa.

-Onko totta, että tätä voi nimittää uutisoinniksi kun selkeää on se, että tuhotaan toinen niin juurta jaksain kun vain olla ja pystyy! Nyt minua syytetään vähättelijäksi tässä asiassa koska ”puolustelen” vaikka en edes puolustele. Omin silmin sivusta katsottuna hänen uransa on tuhonnut ihan joku muu kuin hän itse enkä tässä syytä niitä naisia. Jos ihminen on tarpeeksi fiksu ajattelemaan niin tässäkin asiassa on tasan kaksi puolta. Jos kyseessä ei olisi julkisuuden henkilö ei tämä asia koskaan meidän mielessämme olisi päässyt tälläisiin mittakaavoihin eikä kenenkään tulevaisuutta olisi pilattu! (…) Ymmärtäisin tän jos hän olisi halunnut niitä nauhoja johonkin käyttää ja lähettää sekä näyttää, Henna kirjoittaa.

Lue koko blogiteksti täällä

Aiheet: