Henna Kalinainen: Lähestymiskielto ja järkyttävät kokemukset!

Henna Kalinainen erosi julkisuudessakin nähdystä Juha-rakkaastaan. Nyt asia on edennyt lähestymiskieltoepisodiin.

Henna kirjoittaa blogissaan, että hänen on pakko hakea lähestymiskieltoa, koska ex ei jätä häntä rauhaan eikä tunnu pääsevän yli suhteesta, vaikka sen päättymisestä on jo kolme kuukautta.

-Tästä syystä koska hän ei minua tunnu jättävän rauhaan niin minun on pakko mennä poliisille puhumaan lähestymiskiellon saadakseni. Mitä mieltä te olette? Henna kysyy blogissaan.

-Hän siis tukkii mun jokaisen kanavan. Koittaa edelleen soitella, kärkkyy mun kotialueella ja kaikissa paikoissa missä mä käyn, lähettelee kirjeitä, kommentoi joka päivä blogiin (en julkaise enää), pistää muita ihmisiä sanansaattajiksi, tekee feikkiprofiileja Facebookiin että pääsee kyttäämään mua, solvaa mua somessa jne jne. Ja nyt on siis mennyt jo yli 3kk.

Henna on avautunut blogissaan värikkäästä suhteestaan, ja käänteitä ei siitä puutu. Henna väittää häntä syytetyn tapon yrityksestä Juhan toimesta, vasaralla on kuulemma yritetty rikkoa tietokone, puhelinliittymiä ja tilejä on Hennan väitteen mukaan suljettu, kamoja kuskattu ulos, lisäksi uhkailtu Hennan mukaan hänen koiraansa liittyen… Henna paljastaa blogissaan myös eron syyt.

Lue blogia täällä

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut