Henna Kalinainen ”vaginan römpöttämisestä”: Eikun kiristämään vaan!

Henna Kalinainen bloggaa varsin ajankohtaisesta aiheesta. Hiljattain julkaistiin uutinen, että seksilelua suunnitellaan mahdollisimman aidontuntuiseksi, ja sitä varten tarvitaan aito vagina malliksi. Niinpä järjestetään kilpailu, jossa on luvassa rahapalkinto. Kilpa järjestetään jo toisen kerran, joten uutinen sen ainutlaatuisuudesta ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Henna pöyristelee vaginakilpailua, mutta ei tuomitse, kuten ei vaginoiden korjausleikkauksiakaan. Itse hän ei lähtisi tuunailemaan häpyään. Joskin vaginan pienennyksen synnytyksen jälkeen hän hyvin ymmärtää:

-Jos mun römpsä alkais römpöttää vanhemmiten tai monen lapsen jälkeen ja mieheni (jos sellainen olisi) huomauttais siitä niin eikun kiristämään vaan! Mutta että sen pitää vielä näyttää joltain erityisesti. Paksut häpyhuulet, lättäpillu, ritsapillu, mitä näitä nyt on? Henna laukoo blogissaan.

Hän allekirjoittaa postauksensa näin: ”T: Ulkonevat häpyhuulet”. Tiettävästi Henna ei kuitenkaan aio niitä korjauttaa, sillä se menisi jo ”hifistelyn” puolelle.

Blogiin tästä

Aiheet: