Henna Peltonen nousee lavalle Dr. Albanin kanssa Suvilahdessa – muistaa aina hurjan keikkansa ulkomailla: ”Kuin toimintaleffa!

Väliin suomalaisillakin on mahdollisuus nähdä Henna Peltonen, ei pelkästään ulkomaan elävillä. Hän nousee Suvilahden lavalle Dr. Albanin kanssa.

11.06.2023

Ysäriartistien, lähinnä Dr. Albanin, rinnalla keikkaileva Henna Peltonen muistaa aina ikimuistoisimman esiintymisensä. Tai pari niistä.

-Kerran lennettiin pistokeikalle Romaniaan. Ensin 14 tunnin lentomatka kahdella vaihdolla, paikan päällä keikka ja lavalta suoraan takasin lentokentälle. Kerran taas esiinnyttiin Kyproksella yksityisjuhlissa valtavassa linnassa, jossa oli kaikilla paikalla olevilla kuvauskielto, ja ympärillä mustiin aurinkolaseihin ja aseisiin sonnustautuneet vartijat. Siinä tuli fiilis kuin olisi kävelty suoraan johonkin toimintaleffaan.

Henna naurahtaa, että yhdeksän vuoden aikana hän on oppinut ainakin sen, ettei asioista kannata etukäteen stressata, eikä mikään yllätä.

Kertaalleen Henna jo vihjasi lopettavansakin Albanin kanssa keikkailun, mutta aina hän vain nousee lavalle uudestaan. Se on niin kivaa.

-Tulevista keikoista saatan joskus saada tietoa vasta paikan päällä. Siellä sitten selviää, että aha, tätä esitystä kuvataan suorana maan isoimmalle tv-kanavalle. Tai sitten pitää lentää heti keikan jälkeen toiseen maahan yllätyskeikalle…

Vuosien myötä keikkoja on tullut heitettyä lukuisissa maissa. Tänä viikonloppuna nainen palasi esiintymisreissulta Latviasta.

-Suomen keikkoja on kovasti kyselty, ja nyt viikonloppuna nousemme Albanin kanssa Suvilahden lavalle Helsingissä Radio Nova -festareilla, Henna vihjaa.

Lisää luettavaa