HIFK:n jalkapallojoukkueen faneilta tuki pelaajille – uudet omistajat saavat vihaa osakseen: ”Emme tue seurajohdon toimintaa”

Kingeiltä hieno ele pelaajille ja joukkueelle – ei johdolle.

HIFK:n jalkapallojoukkueen faniryhmä Stadin Kingit ei vieläkään hyväksy uusia omistajia.

”Stadin Kingit ei hyväksy ratkaisua myydä seuraa ulkopuoliselle taholle, jonka intressit eivät julkisuudessa annettujen lausuntojen mukaan kohtaa sitä, mitä HIFK:n kuuluisi seurayhteisönä edustaa. Meille HIFK ei ole liiketoimintaa tai väline pelaajamarkkinoille, vaan jotain paljon syvempää. Elämäntapa, rakkautta, välittämistä, ystävyyttä”, Kingit kertoo Facebookissa ja jatkaa:

”Emme tue HIFK:n seurajohdon toimintaa, mutta seisomme nykyisen pelaajaryhmän ja valmennuksen takana, ja arvostamme myös monen muun yksittäisen HIFK:n pitkäaikaisen taustaihmisen uskollista työtä seuramme eteen. He ovat sen ansainneet. Mutta laulumme ja kannatuksemme HIFK:n edustusjoukkueen katsomossa jatkuu vain niin kauan kuin koemme, että toiminnassa on IFK-sydäntä mukana. Olemme valmiita reagoimaan, mikäli toiminta vaikuttaa siltä, että sitä tehdään jonkun muun kuin IFK-perheen hyväksi.

Olemme olleet nostamassa HIFK:ta alasarjoista Veikkausliigaan. Olemme seuran sydän ja sielu. Liikemiehiä tulee ja menee, mutta me jäämme. Aina. Sitä ei mikään osakassopimus voi tappaa. Olemme sitten Veikkausliigan katsomoissa – tai tukemassa jotain toista HIFK:n jalkapallojoukkueista.”

Aiheet: