Huippumalli otti suihin poikaystävältään, laittoi videon vahingossa julkiseen jakoon – todella, todella rivo K18-video!

Ashley Martelle -niminen malli seurustelee musiikkimoguli Irv Gottin kanssa. Martelle on myös Instagram-maailman nousevia superjulkkiksia: kuvankauniilla mallilla on yli 1,1 miljoonaa seuraajaa.

Alkuviikosta Martelle laittoi Snapchat-videopalveluun videon, joka loksautti leuan lattiaan kaikilla hänen seraajillaan. Huikean rivossa K18-videossa Martelle nimittäin antaa oraalisista tyydytystä tuntemattomalle miehelle, jonka epäiltiin olevan hänen puolisonsa Irv Gotti.

Martelle lykkäsi Instagram-tilinsä salaisesi Snapchat-videonsa jälkeen. Hän on kuitenkin myöhemmin sanonut Instagramissa, että ”kaikki tekevät virheitä, video oli vanha ja toivon, että ihmiset unohtavat tämän nopeasti”.

Martelle myös kertoo, että hänen Snapchat-tunnuksensa joutuivat hakkerin käsiin. Martellen mukaan laajalti levinnyt video on vanha ja ajalta ennen nykyistä puolisoa, mutta se on silti aiheuttanut heidän suhteelleen ymmärrettävästi pienimuotoisia riitoja.

Video on ihan puhdasta pornoa, joten Comon sivuilla emme sitä jaa. Mikäli sinua kiinnostaa sen sisältö, voit katsoa 10 sekunnin videopätkän TÄÄLLÄ.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta tällä viikolla, kun Snapchat-videot aiheuttavat harmia. Viime viikonloppuna koripalloilija Draymond Green laittoi Snapchatiin vahingossa julkisen kuvan omasta peniksestään. Tästä välikohtauksesta voit lukea TÄÄLLÄ.

Aiheet: