Huippusuosittu suomalaismuusikko julkaisi kauniin tekstin lapsistaan – tuhannet lukeneet tekstin silmät kyynelissä: ”Puhuu enemmän kuin miljoona sanaa”

Anssi julkaisi kauniin kirjoituksen.

Antti Kela julkaisi Instagramissa kaunin tekstin lapsestaan.

”Nappasin kuvan viime yönä mennessäni nukkumaan. Pienemmän käden haltija oli tuossa vaiheessa jyrissyt jo tunteja höyhensaarilla. Katselen nyt kuvaa uudestaan, ja jostain syystä se liikuttaa minua suuresti. Minulle tämä nopeasti räpsäisty ruutu puhuu enemmän kuin miljoona sanaa. Siinä on kaikki”, Anssi kertoo Instagramissa ja jatkaa:

”On hassua, miten maailma hukkuu onnellisista ja onnettomista parisuhteista tehtyihin lauluihin, mutta parisuhteen seurauksesta, vanhemmuudesta, on kirjoitettu yllättävän vähän biisejä. Olen itsekin huomannut aiheen vaikeasti lähestyttäväksi. Päätin kuitenkin vuosien harkinnan jälkeen lopulta tarttua haasteeseen, ja kirjoitin vanhemmuudesta viimeisimmälle levylleni. Sain aikaan Kaiken tarkoitus -nimisen kappaleen, joka onkin yksi urani henkilökohtaisimmista ja itselleni tärkeimmistä biiseistä.

Kriitikot eivät tosin olleet samoissa tunnelmissa: esim. Soundin levyarviossa Kaiken tarkoituksen todettiin olevan ”pitkästyttävä liukuhihnakappale, joka kutistuu jokaisen kuuntelukerran myötä”. Väliäkö sillä. Tuon laulun tein itselleni ja lapsilleni.”

Katso kaunis kuva alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Nappasin kuvan viime yönä mennessäni nukkumaan. Pienemmän käden haltija oli tuossa vaiheessa jyrissyt jo tunteja höyhensaarilla. Katselen nyt kuvaa uudestaan, ja jostain syystä se liikuttaa minua suuresti. Minulle tämä nopeasti räpsäisty ruutu puhuu enemmän kuin miljoona sanaa. Siinä on kaikki. On hassua, miten maailma hukkuu onnellisista ja onnettomista parisuhteista tehtyihin lauluihin, mutta parisuhteen seurauksesta, vanhemmuudesta, on kirjoitettu yllättävän vähän biisejä. Olen itsekin huomannut aiheen vaikeasti lähestyttäväksi. Päätin kuitenkin vuosien harkinnan jälkeen lopulta tarttua haasteeseen, ja kirjoitin vanhemmuudesta viimeisimmälle levylleni. Sain aikaan Kaiken tarkoitus -nimisen kappaleen, joka onkin yksi urani henkilökohtaisimmista ja itselleni tärkeimmistä biiseistä. Kriitikot eivät tosin olleet samoissa tunnelmissa: esim. Soundin levyarviossa Kaiken tarkoituksen todettiin olevan ”pitkästyttävä liukuhihnakappale, joka kutistuu jokaisen kuuntelukerran myötä”. Väliäkö sillä. Tuon laulun tein itselleni ja lapsilleni.

Henkilön Anssi Kela (@anssikela) jakama julkaisu

Aiheet: