Huuhkajien topparin Paulus Arajuuren veli teki komean kappaleen Suomen EM-kisapaikan kunniaksi

Hieno oodi Huuhkajille.

Laulaja-lauluntekijä Niila työstää parhaillaan Berliinissä toista albumiaan, mutta tänään artistilta saatiin poikkeuksellisesti suomenkielinen julkaisu Suomen jalkapallomaajoukkueen historiallisesta saavutuksesta.

Huuhkajien matka EM-kisoihin ja oman veljen, jalkapalloilija Paulus Arajuuren, mukanaolon tuoma tunnelataus oli Niilan mukaan niin valtava, että aiheesta oli tehtävä biisi.

“Kun ratkaisevan pelin loppuvihellys tuli ja homma oli selvä, näin kun Paulus putosi polvilleen nostaen kädet kohti taivasta. Itsellä tulvahti välittömästi kyyneleet silmiin ja sit lähti totaalisen ennennäkemätön sekoaminen! Minkään oman saavutuksen tuoma fiilis ei ole koskaan verrattavissa siihen, miten ylpeä ja onnellinen olin pikkuveljen puolesta ja eihän siinä tunnemyrskyssä ollut muuta vaihtoehtoa, kun kirjoittaa aiheesta biisi. Kuulijoilta ja itse joukkueelta tullut palaute oli niin ylitsevuotavaa, että totesimme, että pitäähän tämä saada koko kansan kuultavaksi!”

Paulus on seurannut Niilan musiikkiuraa läheltä ja veljekset ovat toimineet toistensa tukipilareina. Hän kommentoi julkaisua seuraavasti:

”Olen aina ollut veljeni suurin fani. Totta kai se tuntuu erityisen hienolta, että hänen ensimmäinen julkaisunsa suomen kielellä on juuri tämä kappale. Voin vaan toivoa, että biisi herättää samankaltaisia onnen, ylpeyden ja euforian tunteita myös muissa kuulijoissa.”

Kuuntele kappale alta.

YouTube video

 

Aiheet: