Huutokauppa-Heli toipumassa syövästä, kertoi rankoista hoidoistaan Seiskalle

Heli Palsanmäen syöpää on hoidettu intensiivisesti.

15.05.2022

Tv:n Huutokauppakeisari-ohjelmasta tuttu Heli Palsanmäki, 44, kertoi maaliskuussa sairastuneensa syöpään. Kohtusyöpä oli ehtinyt levittää jo etäpesäkkeitäkin.

Heli on nyt kertonut kuulumisiaan Seiskalle, ja toteaa lehdelle, että rankka ja intensiivinen sädehoitojakso ryyditettynä sytostaattihoidolla on läpikäytynä.

Heli kertoo lehdelle saaneensa 25 päivän ajan joka päivä 15 minuuttia sädehoitoa ja viikottain usean tunnin ajan sytostaattihoitoa suoneen tiputettuna.

– Hoitojakso oli juuri niin raskas ja rankka kuin etukäteen kuvittelinkin, Heli kertoo Seiskalle. Hän toteaa, että väsymys on ollut rankkaa.

– Kärsin ihmeellisestä aivosumusta. Viikkokausia tuntui, että voisin vain nukkua. En jaksanut keskittyä mihinkään muuhun. Voin huonosti. Ällöttävä pahoinvointi vaivasi koko säde- ja sytostaattihoitojen ajan. Painoni on pudonnut yksitoista kiloa. Lääkärit eivät laihtumisestani tykänneet, mutta itse olin siihen salaa vähän tyytyväinen. Hiukseni harvenivat ja katkeilivat mutta eivät lähteneet kokonaan, nainen kertoo Seiska-lehdessä.

Lisää luettavaa