Iida Ketola raivostui raiskausuutisoinnista

Radioäänenä ja reality-tähtenäkin muistettava Iida Ketola ei pitänyt tavasta, jolla iltapäivälehti uutisoi väkivallanteosta.

14.08.2019

Iida Ketola kirjoittaa sosiaalisen median päivityksessään saaneensa kilarit. Hän sanoo lukeneensa iltapäivälehteä, joka oli uutisoinut, että nainen oli raiskattu Helsingin Töölössä.

-Jutussa mainittiin, että uhri oli pukeutunut minimekkoon. Sain tästä vuosisadan kilarit, koska miten helvetissä on aiheellista mainita mitä uhrilla on päällä raiskausuutisen yhteydessä. Ja jos pelkästään toi sanavalinta, minimekko. Just tollanen ”Nainen meni minimekossa ulos, joutui raiskatuksi. Ensi kerralla kannattaa miettiä pukeutumista”.

Ketola kertoo lähettäneensä toimittajalle raivopäissään viestiä. Toimittaja oli myös vastannut todeten, että hän oli mielestään uutisoinut asiallisesti: käräjäoikeuden pöytäkirjojen mukaan tai niistä päätellen rikokseen vaikutti asianomistajan vaatetus. Oikeuden mukaan minimekko oli helpompi riisua kuin esimerkiksi farkut.

Iida jatkaa:

-Yks frendi lähti joskus johonki Intiaan tutkimaan metsiä ja sille annettiin turvallisuusohjeeksi pukea useat sukkahousut päällekkäin, niin ei raiskata niin helposti. Ilmeisesti pitää ottaa käyttöön myös Helsingissä.

Lisää luettavaa