Iida Vainio on saanut potkut – syy on erikoinen

Iida tilitti eilen itkuisesti potkujen taustasyytä.

23.11.2023

Kohukaunotar Iida Vainion piti aloittaa markkinointityö nikotiinipusseja kauppaavassa yrityksessä. Nyt hän on saanut potkut ennen kuin homma ehti edes alkaa.

Iida kertoi asiasta eilen illalla somepostauksessaan. Itkultakaan ei ole vältytty. Iidan mukaan syy hänen potkuihinsa on kansalaisten somemasinoinnissa, vihapuheessa ja -palautteessa.

-Kiitos vihaajat, mut erotettiin töistäkin teidän vihapostin ansiosta. Saitte mitä halusitte, elinkeino meni, mitä te haluatte vielä ilkeät ihmiset? Mitä pahaa mä oon tehny et ansaitsen tän kaiken vihan ja paskan? Iida kysyy.

Iida ihmettelee sitä, että vihakommentoijien mielestä Iidan pitäisi mennä oikeisiin töihin, mutta sitten häneltä kuitenkin viedään mahdollisuudet. Vihaajien mielestä Iidan pitäisi vain masentua himaan, mennä Kelan luukulle ja lopettaa yrittäminen.

-En ymmärrä, Iida miettii. Hänen mielestään ”älä välitä” ei ole kovin suuri lohdute, kun duuni lähtee alta vihaavien ihmisten vuoksi.

-Siinä vaiheessa, kun mun elinkeino viedään röyhkeästi, en aio olla hiljaa siitä ja odotella vaan mitä seuraavaks.

Iida on myös julkaissut kommentteja, jotka ovat esiineellistäviä, roiseja ja vihaa täynnä.

-Miettikää, että nämä kaikki ihmiset vaikutti siihen että mä sain potkut!!?? Koska olen ilmeisesti liian vihattu. Miten must tuntuu et elämäs kaikki seinät kaatuu samaa aikaa päälle… oon done, Iida päivittää.

Lisää luettavaa