Ilotyttö sotki lusikkansa Dannyn ja Helmin tapaukseen – kertoi omasta ikäerokokemuksestaan!

Danny kotonaan Kirkkonummella. KUVA: ANTTI NIKKANEN

Seksibloggari puolustaa Helmin ja Dannyn ystävyydessä olevaa ja keskustelua aiheuttavaa ikäeroa.

Suosikkibloggari Ilotyttö kertoo omat ikäerokokemuksensa uusimmassa postauksessaan ja kannustaa laulajasuosikki Dannya ja tämän kesäavustajaa Helmiä ystävyydessään. Hän itse tapaili 50 vuotta vanhempaa miestä parikymppisenä.

-Hän ei ollut mikään pappa vaan teräskuntoinen mies. Jaksoi painaa sängyssä Viagraa otettuaan. Ja hän jos kuka oli huomaavainen ja kohtelias. Nuoremmat miehet ovat aina vain sen pimpukan perässä, mutta vanhemmat jaksavat vietellä ja taitavat esileikin. Vievät syömään, hemmottelevat. Se jos mikä on ihanaa, räväkkä ja suorista postauksistaan tunnettu seksibloggari päästelee.

-Dannylle ja avustaja-Helmille on naureskeltu. Mielipiteeni on: se kertoo ihmisestä itsestään, jos pitää tuomita toisen ikäero. Itse olen suorastaan ikäeromagneetti. En näe mitään järkeä seurustella ikäiseni kanssa. Haluan vähintään 15-20 vuoden ikäeron. Eikä mulla ole mitään isäsyndroomaa, nainen kirjoittaa. Hän antaa kolme vinkkiä kaikille miehille siihen kuinka näistä tulisi yhtä hyviä rakastajia kuin vanhemmista miehistä – vinkit voit lukea blogista, tästä.

Aiheet: