Ilta-Sanomien toimittaja tylytti Dannyn ”nuorine mimmeineen”: ”Vastenmielistä!”

Danny on nyt kuuma peruna. Uusi kirja tuli. Ja IS:n nuorehko naistoimittajakin löi sanaisella paistinpannullaan nenään.

29.10.2021

Pirjo Kemppisen Tuntematon Danny (Otava) -kirja on saanut palstamillimetrit huutamaan hoosiannaa. Danny sitä ja Danny tätä.

Paljastuksia tunkee ikkunoista ja ovista.

Ilta-Sanomien toimittaja Iida Tani on puolestaan kirjoittanut Dannysta varsin lyttäävän kolumnin. Kirjan innoittamana toki.

-Danny ei elämäkertansa perusteella kanna vastuuta omista valinnoistaan, vaan vierittää syyn itseään huomattavasti nuorempien naisten niskaan, kuten valitettavan monet miehet yhä tänä päivänä tekevät, Tani ruotii.

Ja jatkaa:

-Erikoista on myös se, että Dannyn elämässä viimeiset vuodet hyvin vahvasti läsnä ollutta nuorta Helmi Loukasmäkeä, 20, ei mainita lainkaan.

Korjattakoon että Helmi on ollut Dannyn elämässä vajaan puolitoista vuotta ja hän on 21-vuotias. Mutta ei anneta sen haitata.

Danny kirjoittaa kirjassaan joutuneensa nuorten naisten ansaan. Danny myös puhuu kirjassaan ”Raumalle saapuneesta naisesta, joka auttoi häntä pyykinpesussa ja kauppaostoksissa”.

-Ikään kuin Helmi olisi vain yksi monista Dannya vuosien varrella piirittäneistä nuorista naisista, joka ei ansaitse edes tulla mainituksi omalla nimellään. Syntyy kuva, että Helmi yritettäisiin kirjan avulla pyyhkiä kokonaan pois Dannyn elämästä, sillä hän ei ole tarpeeksi tärkeä, Tani ruotii Dannya.

-On vastenmielistä, että Dannyn asemassa oleva, pitkällä elämänkokemuksella varustettu mies voi asettua näin räikeällä tavalla uhrin asemaan, hän jatkaa.

Dannyn puheet ”nuorista mimmeistä” ovat Tanin mielestä vastenmielistä luettavaa.

Lue varsin kovaotteinen mielipidekirjoitus TÄÄLTÄ.

 

Lisää luettavaa