Instagramissa julkkis on lähellä – suomalaismies kertoo miten seksipommi läikähdytti mieltä

Insta teki pallosta pienemmän.

Instagram on toiminut seitsemän vuotta ja sillä on satoja miljoonia käyttäjiä. Se myös lähentää julkkisten ja heidän faniensa suhdetta sekä pienentää maapallon kokoa.

Miten suomalaiset julkkikset vastaavat heidän faniensa heille kirjoittamiin viesteihin? Melko hyvin. Pyysimme salaista assistenttiamme lausumaan niitä näitä suomijulkkiksille, ja kyllähän sieltä vastauksia tuli todella kivasti. Martina Aitolehti, Maisa Torppa, Aku Hirviniemi ja monet muut ottivat iloisesti osaa keskusteluihin.

Varmin tapa saada idoliseeraamaltaan julkkisnaiselta henkilökohtainen vastaus on kysäistä jotain hänen päällään olevista vaatteista. Kun kaunottaret vielä yleensä mainostavat näitä tuotteita, he ovat jopa velvollisiakin vastaamaan.

Instagram siis toimii interaktiivisena väylänä paremmin kuin hyvin. Monesti jopa ulkomaiset tähdet saattavat vastata eri puolilla maailmaa asuville faneilleen. Jos fani esimerkiksi on piirtänyt tähdestä muotokuvan tai tehnyt jonkun hauskan imitaation ja tägännyt tähden päivitykseensä, tämä saattaa hyvinkin nostaa homman omille sivuilleen, kommentoida ja vastata.

Comon toimituksen käytävillä kaikuu vieläkin iloinen nauru, kun muistelemme pienen ikänsä Courtney Stoddenia fanittanutta viisikymppistä setämiestä. Hän oli laittanut Courtneylle viestin Instagramiin, johon Courtney henk.koht. vastasi. Tällähän setämies eli pitkään ja ylisti ikiaikaisesti Instagramin kunniaa.

-Se oli hienoa kuin mikä! Olen tämän jälkeen lähetellyt monille muillekin kauniille julkkisnaisille viestejä. Kysymykset toimivat, kun ne ovat asiallisia, mies viestittää. -Kauneutta saa kehua, mutta kehuja naiset saavat inflaatioksi asti.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut