Jälleen kerran suomalaisjulkkiksella on Maria Veitolasta sanottavaa

Maria Veitolan haastattelutekniikat aiheuttavat julkkiksissa mielipiteitä.

16.10.2018

Kohutoimittaja Maria Veitola joutui keskustelun keskiöön jälleen kerran, kun Sara Sieppi avautui tv-haastattelustaan. Nyt useat muutkin julkut ovat tulleet laulukuoroon.

Sieppi kertoi, ettei Veitolan kanssa sovitut aiheet pitäneetkään lähetyksessä kutinsa. Hän näki joutuneensa ansaan.

Samaa kertoi Siepin jälkeen myös Henna Kalinainen, joka oli esiintynyt silloisen aviomiehensä Antti Kurhisen kanssa Veitolan haastateltavana:

-Haastattelun jälkeen itkin hysteerisesti. Antti oli loukkaantunut, koki itsensä häpäistyksi, ja se vain pahensi mun tuskaa. Olin täydellisen häpäisty, jopa aviomieheni edessä, Henna kirjoittaa.

Lue blogista Hennan tilitys aiheesta.

Jälleen Veitolaa arvioidaan. Nyt on vuorossa Suomen ihmis-Ken-barbieksi kirurgisin toimenpitein muokattava Joni Virtanen.

-Marian haastateltavana oli oikein miellyttävää, ja oikeastaan kun näin hänet ensimmäiset 5 sekuntia, kaikki kauhutarinat hänen veemäisyydestään katosivat. (…) En halua arvostella ketään, mutta en ymmärrä ihmisiä, jotka jälkeenpäin valittaa (…) jos olisin itse mennyt jäihin joka kysymyksestä, niin olisin itse kuitenkin itse saattanut itseni tilanteeseen, siitä on turha jälkikäteen ketään syytellä, Joni puolustaa Veitolaa.

Lue blogista Jonin tilitys aiheesta.

 

Lisää luettavaa