Janni Hussi kireässä bodyssa – onhan hän nyt kerta kaikkiaan nam!

Janni ryhtyy jälleen ohjaamaan spinningiä.

27.01.2019

Janni Hussi kertoo julkisuuteen hurahtaneensa jo teinivuosinaan, 16-vuotiaana spinningin pariin. Nyt hän palaa astialle.

-Spinni on vaan lajina niin koukuttava. Ohjasin sitä 10 vuotta milloin missäkin päin maailmaa ja Suomea muiden tuntien lisäksi, Janni muistelee.

Nainen poseeraa upeassa ja seksikkäässä kuvassa valkoisessa, tiukassa bodyssä ja vakuuttaa ettei oikotietä onneen ole.

-Kun eri osa-alueet ovat balanssissa, niin silloin ihminen VOI hyvin. Mä en usko siihen, että nopeilla pikadieeteillä saavutetaan kovinkaan merkittäviä tuloksia pitkässä juoksussa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Erinomaista huomenta! Toivon että sun viikonloppusi tulee sisältämään paljon aikaa rakkaimpiesi kanssa, saat rentoutua ja tehdä juuri sulle mieluisia asioita. 💜 Mä pääsen huomenna tekemään pitkästä aikaa mulle yhtä tosi rakasta hommaa, nimittäin ohjaamaan spinningejä. Spinni on vaan lajina niin koukuttava ja oon hurahtanut siihen jo teinivuosina Kouvolassa. Ohjasin sitä 10 vuotta milloin missäkin päin maailmaa ja Suomea muiden tuntien lisäksi. 🚴🏻‍♀️ . . Haluaisin tässä kohtaa vähän avata mun valmennusfilosofiaa. Uskon ja tiedän että ihminen on kokonaisuus. Kun eri osa-alueet ovat balanssissa, niin silloin ihminen VOI hyvin. Mä en usko siihen, että nopeilla pikadieeteillä saavutetaan kovinkaan merkittäviä tuloksia pitkässä juoksussa. Olen halunnut suunnitella sulle valmennuspolun, jota voit kulkea ympäri vuoden. Ja tässä valmennuksessa panostetaan nimenomaan kokonaisuuteen. Vuoden aikana tulee ilmestymään 4 erilaista Journeytä, joista ensimmäinen starttaa 4.2. Jokainen Journey tulee olemaan erilainen matka, erilaisella painotuksella: Journey 1 Treenaaminen Journey 2 Ravinto Journey 3 Henkinen hyvinvointi Journey 4 Motivointi, unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen Jokainen Journey sisältää laadukkaat ja monipuoliset ruokavaliot sekä treeniohjelmat, joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi vartalon. Mutta ennen kaikkea näiden valmennusten avulla voit saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Valmennuksissa tullaan käyttämään eri alojen ammattilaisten apua. Mukana suunnittelussa apunani tulee olemaan huippu-psykologeja ja kouluttajia. Tämä on siis valmennus, joka auttaa sinua monella osa-alueella vuoden aikana. Vaikka treenit ja ruoka ovat keskiössä jokaisella matkalla, tulet oppimaan niiden lisäksi paljon itsestäsi, terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Tulen pitämään sunnuntaina ig-liven, jossa voit esittää kysymyksiä valmennuksiin liittyen. Ilmoitan tarkan ajan myöhemmin. Ihanaa perjantaita. 💜 #journey #journeywithjanni #fitnessfactoryfinland @fitnessfactoryfinland #wellness #coach #coaching #onlinecoach #fitness #workout #feelgood #healthy #lifestyle

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

Lisää luettavaa