Jasmin on neliraajahalvaantunut – IS: tulee nyt äidiksi ja kääntyi islamin uskoon

Jasminin elämästä ei vauhtikiitoa ole puuttunut.

09.05.2021

Moni muistaa julkisuudessa paljonkin olleen Jasmin Koskirannan, 31. Vuonna 1998 tuolloin vasta 8-vuotias Jasmin oli lähtenyt ostamaan taskurahoillaan Spice Girls -tikkareita, kun auto törmäsi häneen suojatiellä Helsingin Kannelmäessä. Jasmin neliraajahalvautui ja joutui hengityskoneeseen.

Sittemmin Jasminin elämää on seurattu lukuisten haastattelujen, television sekä verkon kautta monen monituista kertaa.

Kaksi vuotta sitten parhaan lyhytdokumentin Jussi-palkinto meni Jasminin elämäntarinan kertovalle elokuvalle nimeltä Star Shaped Scar.

Mutta mitä Jasminille kuuluu nyt?

Hänestä tiedetään se, että hän ei ole antanut vamman rajoittaa, vaan hän on elänyt kuten kuka tahansa nuori nainen, ja ehkä jopa keskimääräistä ennakkoluulottomammin. Hänellä on, kuten monella ikäisellään, tatuointeja, hän on jopa käynyt suurennuttamassa huulensa. Hän on rakastanut bling-blingiä ja kimallusta, muotia ja prinsessaelämää. Hän on ollut jenkkitarinoista tutun blondikaunottaren arkkityyppi. Hän on avautunut asioistaan omalla tubekanavallaan.

Nyt Jasmin kertoo elämästään Ilta-Sanomissa ja toteaa, että hänelle on parissa vuodessa tapahtunut enemmän kuin monelle koko elämänsä aikana.

Neliraajahalvaantunut Jasmin on kääntynyt muslimiksi ja pitää päässään huivia. Hän ei olisi koskaan uskonut tulevansa äidiksi, mutta nyt sormea koristaa kaksi sormusta, sillä nettitreffeiltä löytyi muslimimies Afrikasta. Hänen kanssaan Jasmin odottaa vauvaa. Jasmin on kääntynyt myös muslimiksi. Elämä näyttäisi hymyilevän uuden edessä.

Kahden, kolmen vuoden sisällä on ollut myös paljon surua. Jasmin on menettänyt molemmat vanhempansa. Kolme vuotta sitten hän oli itse kuolla keuhkokuumeeseen.

Jasmin Britney -somekanavaa pitänyt Jasmin Koskiranta on nyt sukunimeltään Taybi.

Jasmin kertoo Ilta-Sanomille, että vuonna 2019, puolen vuoden nettituttavuuden jälkeen hän matkusti Marokkoon ja tapasi ensimmäisen kerran tulevan miehensä ja lapsensa isän.

– Me menimme Marokossa heti naimisiin, kun me olemme muslimeita, hän kertoo IS:ssä.

Vauvan laskettu aika on heinäkuussa:

– Kukaan lääkäreistäni ei ole ikinä hoitanut minun kaltaistani, neliraajahalvaantunutta ja hengityskoneessa olevaa naista. Heillä ei ole aiempaa esimerkkiä, ei ole ketään, johon verrata. Me menemme nyt viikko kerrallaan eteenpäin. Vauva syntyy ennen laskettua aikaa. Minulla on nyt 30. raskausviikko, Jasmin avautuu IS:ssä.

Nyt myös mies on saanut oleskeluluvan Suomeen, joten raskausaikaa voidaan viettää yhdessä.

Jasmin tuntee elämänsä hyväksi. Yksi toteutumattomaksi jäävä toive hänellä kuitenkin on:

– Äitini suri tosi paljon sitä, etten saa perhettä. Haluaisin niin paljon, että äiti näkisi minut nyt, Jasmin sanoo lehdelle.

Lisää luettavaa