Jennyn tarina: Henkinen ja fyysinen väkivalta olivat tappaa

Jenny Rostain kirjoitti kirjan vakavasta ja vaietusta aiheesta.

Jenny Rostain on kirjoittanut kirjan nimeltä Liian rikki kuolemaan. Se on kirja hänen omasta elämästään väkivallan – niin henkisen kuin fyysisen – armoilla. Ennen kaikkea se on kirja väkivallan aiheuttamista traumoista.

Jenny Rostain toteaa, että parisuhteessa koettu henkinen ja fyysinen väkivalta sekä sen aiheuttama trauma olivat viedä häneltä hengen.

-Väkivallan ja hyväksikäytön aiheuttama tuho sekä se, kuinka pitkäkestoisia ja vakavia niiden vaikutukset todellisuudessa ovat, on jäänyt yhteiskunnassamme ilman keskustelua, toteaa Jenny Rostain. Hän toivoo keskustelua aiheesta – ja siksi on kirjoittanut myös kirjan.

Miksi väkivaltaisesta suhteesta voi olla vaikea lähteä pois? Miten traumat ilmenevät ja vaikuttavat elämässämme? Voiko niistä selviytyä? Näitä teemoja Rostain kirjassaan käsittelee.

Jokaisesta myydystä kappaleesta lahjoitetaan Naisten Linjalle yksi euro väkivaltaa kokeneiden naisten ja tyttöjen tukemiseen.

-Halusin nostaa kirjassani esille traumojen todellisen luonteen ja niiden seuraukset. Traumoista voi toipua, kunhan ne ensin noteerataan, kertoo Rostain.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut