Jopa Trumpin tytär seuraa 29-vuotiasta suomalaista Elsaa – uskomaton seksipommi!

Elsa Hosk, 29, Ruotsista, ookkona kuullu? Niin paitsi että hänen Marja-äitinsä on Suomesta. Elsa on siis suomalainen!

Ehkä et, ehkä olet kuullut, mutta esitelläänpä nyt tämä seksipommi, jonka TOP-10-sivusto valitsi hiljattain Youtubessa Ruotsin ehdottomasti kauneimmaksi naiseksi.

Pitää muistaa myös semmoinen tosiasia, että Elsan äiti on suomalainen, ja tuntee nimen Marja. Eli kyllä Elsa on ihan suomalainen myös!

Elsa on 29-vuotias, ja hän on tämänhetkinen maailmankuulun Victoria´s Secretin ”enkeli”, kuten tavataan sanoa tämän merkin mallikaunottarista. Ihan pienestä mallialan nimestä ei nyt siis ole kyse. Monikaan ei vain tiedä Elsan suomalaisjuurista mitään.

Elsalla on vahva koripallotausta. Pitkänhuikea kaunotar pelasi Ruotsissa naisten koripalloliigassa, mutta teki samalla mallin töitä, koska isä oli esitellyt innoissaan tyttärensä kuvia mallitoimistolle jo tämän ollessa 13-vuotias.

Puolisuomalaisella Elsalla on netissä lähes viisi miljoonaa seuraajaa. Hän asuu Yhdysvalloissa ja tekee isoa rahaa malimarkkinoilla. Muuan mallisivusto laski, että kun hän pyörähtää Victoria´s Secretin catwalkilla, meidän suomalaisemme tienaa siitä 100 000 dollaria per kerta.

Haloo Suomen media, miksi ette kirjoita enemmän Elsastamme? Muuten, tiesithän että klikkaamalla Instan nimitunnusta Elsan kohdalta näet vaikka miten paljon lisäkuvia Elsasta?

@victoriassecret bombshell fragrance 💫✨🌟 by @russelljames

Henkilön elsa hosk (@hoskelsa) jakama julkaisu

R u sleeping?

Henkilön elsa hosk (@hoskelsa) jakama julkaisu

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut