Jos petät, älä jää kiinni – 10 pätevää ohjetta julkaistiin

Tämmöistäkin opastetaan, voi hyvänen aika.

15.02.2021

Viihdebloggari nimeltä ”Ilotyttö” on julkaissut 10 kohdan oppaan pettureiksi aikoville.

-Pettäminen on rumaa, mutta joskus se voi olla ainut tapa saada seksiä avioliitossa. Syitä eroamattomuuteen taas voi olla vaikka kuinka monta. Jos kuitenkin petät, kiinni ei kannata jäädä. Ei kannata pahoittaa toisen mieltä, Ilotyttö kertaa.

Hän on julkaissut blogissaan 10 melkoisen tanakkaa ohjetta. Lainataan niistä muutama alle tähän, ja lue loput hänen postauksestaan, täältä.

-Puhelimesi pitäminen äänettömällä voi käräyttää sinut, ellei siihen ole jotain syytä. Säädä mieluummin äänettömälle ne numerot (rakastajatar) johon et halua vastata. Puhelinnumerot pitää muuten aina tallettaa jollain toisella nimellä. Vaikka työ-Mikko tai hammaslääkäri. Näppäinlukko, ehdoton.

-Seksityyli. Älä muuta sitä vaimon kanssa. Pysy vanhassa.

-Jos menet Viron-risteilylle, se on riski, jos olet valehdellut jotain muuta. Puhelimeesi ei saada yhteyttä, ja paikallinen operaattori sanoo viroksi jotain soittajalle.

-Hiukset. Varma tapa jäädä kiinni, edelleen, ellei muija ole kalju. Vaaleat hiukset paidassa tai autossa kavaltavat heti – pomminvarmasti. Osta tarraharjoja. LUE KAIKKI LOPUTKIN VINKIT TÄÄLTÄ

Lisää luettavaa