Julkisuudesta tuttu suomalaismalli paljastaa kulissien takaiset taustat: Sugardaddyjen varaan laskeva yllättyy myöhemmin katalasti!

Julkisuudessa viihtyvä tosi-tv- ja mallikaunotar Marianne Kallio kirjoittaa blogissaan varsin avoimesti ilmiöstä, josta ei juurikaan puhuta.

Julkisuuteen tunkee nuoria naisia, mutta se ei elätä kaikkia. Keikkoja ei riitä, eivätkä lehdet maksa puolistakaan jutuista mitään.

-Niinpä heille on olemassa ”ohituskaista”, Marianne kertoo ja viittaa seuralaispalveluihin.

Sieltä moni löytää varakkaan elättäjän, kunhan vain tyttö on nuori ja edustava ja jaksaa ”tapailla” tätä maksavaa kultasormea.

Marianne ilmoittaa suoraan mitä mieltä hän itse on moisesta huoraamisesta.

-Ennen aikaan näin toimivista seuralaisista puhuttiin suoraan maksullisina, mutta on muodikkaampaa käyttää peitenimityksiä. Niinpä varakkaita kaiken maksavia ja kustantavia yleensä vanhempia elättäjiä kutsutaan Sugar Daddyiksi. Jokainen voi päätellä maksetaanko näille ”seuralaisille” mitään ilman tietynlaisia vastapalveluksia

Mariannen mukaan tytöt vain eivät ymmärrä pelin henkeä. Niin kauan kuin seuralainen on nuori ja nätti, maksajia riittää. Mutta:

-Aika tekee aina tehtävänsä tavalla tai toisella. Näillä elättäjillä on usein myös tietyssä vaiheessa tapana etsiä nuorempaa seuraa hyvissä ajoin ennen seuralaisensa ”parasta ennen” -päiväyksen umpeutumista.

Lue Mariannen loistava kirjoitus hänen blogistaan. Marianne ihmettelee kuinka ällöttävätkin miehet saavat rahalla seuraa. LUE TÄÄLLÄ.

Aiheet: