Julkkiskokki ryttää pienpanimotuotteet ja olut-snobismin: ”Baareihin mennään kännäämään, ei maistelemaan pikkurilli pystyssä!”

03.11.2016

Anthony Bourdainin mainioita kokkiohjelmia näytetään myös Suomessa. Bourdain matkustaa ohjelmissaan ympäri maailmaa ja maistelee eri ruokia, juo olutta ja tapaa mielenkiintoisia ihmisiä. Kelpaisi meillekin!

Thrillist-lehdelle antamassaan haastattelussa Bourdain lyttää omalla suorasanaisella tyylillään nykyisen pienpanimotuotteiden buumin.

”Usein saan palautetta vihaisilta katsojiltani jossa he valittavat, etten juo maailmalla matkatessani parhaita paikallisia oluita vaan baarien peruskaljoja. En minä ala kävelemään kymmentä korttelia vain juodakseni jotain v**un hipstereiden IPA-olutta” hän kertoo.

Suomessakin pienpanimoiden oluet ovat koko ajan suositumpia. Tämä ei Bourdainia haittaa, mutta oluiden ympärille nostettu sädekehä hieroo miestä pahasti vastakarvaan.

”Ihmiset istuvat baarissa viiden shottilasin kokoisten olutmaistiaisten kanssa ja he kirjoittavat niistä muistinpanoja. Baarissa pitää juoda itsensä humalaan, ei analysoida olutta!”

Hienoja sanoja, Anthony, hienoja sanoja!

Lisää luettavaa